Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE-VIDEO TEXT Impact Developer & Contractor la Târgul Imobiliar Constanța. Cu ce ofertă vine dezvoltatorul imobiliar (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

05 Nov, 2022 10:17 2084 Marime text
Impact Developer & Contractor participă în perioada 4-6 noiembrie la Târgul Imobiliar Constanța, care se desfășoară în cadrul centrului comercial VIVO! din oraș. Aflat la cea de-a șasea ediție, evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA). 

Așa cum aminteam mai sus, la eveniment participă și Impact Developer & Contractor, dezvoltator care construiește în zona de Nord a orașului Constanța, un ansamblu rezidențial sigur și modern.

„În perioada târgului am pregătit oferte special pentru clienții care aleg Boreal Plus și anume un cadou, un voucher pentru mobilier, care poate ajunge până la 3000 de euro, în funcție de opțiunea clientului, fie pentru apartament, fie pentru vilă. De ieri suntem prezenți, vom fi și astăzi aici și mâine, fix în timpul programului mall-ului. Vă așteptăm cu drag pe toți cei care sunt în căutarea locuinței ideale, pentru că noi asta facem, construim locuințe ideale“ - a precizat pentru ZIUA de Constanța Suzanne Zaharia, reprezentant al Impact Developer & Contractor.

„Astăzi la târgul imobiliar oferim tuturor clienților noștri un voucher până la 3000 de euro pentru mobilare, mai ales că se apropie momentul predării apartamentelor în Boreal Plus, iar începând cu finalul acestui an oamenii își pot prelua apartamentele în Boreal Plus. Boreal Plus pune la dispoziția clienților toate tipurile de apartamente, de la studio până la apartamente de trei camere finisate la cheie, vile – finisate la cheie cu finisaje premium. La Boreal Plus putem găsi toate tipurile de locuințe. Noi avem disponibilitate la biroul de vânzări inclusiv în week-end. Pot fi vizitate și apartamentele și vilele inclusive în week-end“ - a precizat pentru ZIUA de Constanța, Ovidiu Grinici, reprezentant al Impact Developer & Contractor.

„Sunt foarte multe lucruri care ne diferențiază de ceilalți dezvoltatori imobiliari. Zilele trecute am avut un eveniment mai puțin fericit pentru fiecare dintre noi, și anume cutremurul. Vă pot spune că, dacă marea majoritate a dezvoltatorilor pun accent pe a face un design aparte, noi punem accent pe lucrurile care nu se văd, și anume pe structura locuințelor. Este foarte important, mai ales când vorbim de evenimente nefericite și când facem alegeri în ceea ce privește locuința să facem alegerea nu doar în ceea ce privește exteriorul, ci să fim atenți și la ceea ce alegem pe parte de structură. Locuințele construite de Impact sunt locuințe pe care se bazează în special construcția structurilor. Avem locuințe care sunt făcute să reziste pe parte de structură până la un cutremur de 9,3 grade pe scara Richter, chiar dacă legea locuințelor nu se bazează pe un asemenea grad în ceea ce privește seismele.

Aparte de aceste aspect, avem și construcții care tind să aibă consumul de aproape 0 și am pus panouri solare pe fiecare bloc, care ajută la reducerea consumului în ceea ce privește apa caldă. Avem foarte multe spații verzi și bineînțeles, parcările, pentru că în Constanța există un deficit în ceea ce privește parcările. Îi așteptăm cu mic cu mare pe cei care sunt interesați să achiziționeze un imobil mai ales că apartamentele sunt aproape de finalizare. Avem opțiuni în trei dintre blocurile noastre din cele 9 pe care le vom dezvolta, iar în ceea ce privește opțiunea de case, mai avem câteva disponibilități și pentru casele care sunt deja locuibile, intabulate și nu așteaptă decât să fie locuite de noii proprietari
 
Facilitățile sunt nenumărate. De la acele spații verzi de care vorbeam, parcări, panouri solare, locuințele sunt complet finisate. În cee ace privește încălzirea, ea nu se face prin calorifere sau centrale individuale. Noi avem încălzire prin pardoseală atât la vile cât și la bloc. Avem centrale pe bloc, așa încât practic se reduce un anumit pericol în locuință. Vorbim despre alte facilități precum hipermarket, avem prevăzută și o grădiniță privată. Distanțele dintre locuințe este considerabil mari,și atunci totul este făcut astfel încât altfel de constănțeni să locuiască în ansamblul nostrum rezidențial“ - a mai precizat Suzanne Zaharia, reprezentant al Impact Developer & Contractor pentru ZIUA de Constanța.

Boreal Plus este mai mult decât un complex imobiliar construit la cele mai înalte standarde calitative: o comunitate tânără, puternică, bazată pe un stil de viața sănătos.

Întreg proiectul va cuprinde 691 locuințe, dintre care 18 case finalizate, cu finisaje ultra-moderne la cheie, și 673 apartamente ce vor fi dezvoltate în 3 faze de dezvoltare.

Apartamentele din cadrul complexului Boreal Plus sunt destinate atât familiilor numeroase, cât și tinerilor aflati la început de drum ce si-au propus să treacă la nivelul următor de maturitate și să aibă propria lor locuință.

Casele Boreal Plus au următoarele specificații și dotări:
  • Regim de înălțime P+1, 4 camere, 3 băi, 2 balcoane și terasă
  • Suprafețe construite între 167 și 171 mp
  • Curți proprii mari, cu suprafețe între 350 și 450 mp
  • Spații verzi și locuri de recreere
  • Loc de parcare amenajat în curtea propie
  • Materiale și finisaje de calitate excelentă: pardoseli din marmură, parchet triplu-stratificat, granit în balcoane și terase, băi complet mobilate cu obiecte sanitare de calitate superioară
  • Soluții tehnice eficiente: spații vitrate mari cu profile pentacamerale de cea mai bună clasă energetică, încălzire în pardoseală, centrală termică individuală pe gaz, contorizari indviduale și racorduri la toate rețelele de utilități publice ale orașului Constanța
Mixul de apartamente cuprinde apartamente de două și trei camere divers compartimentate și finisate la cheie, cu suprafețe cuprinse între 62 si 98 mp construiți.

Avantajele și dotările apartamentelor Boreal Plus:
  • Finisaje ultra-moderne, la cheie
  • Posibilitatea alegerii unui apartament cu grădină proprie la parter
  • Terase spațioase de 8 mp pentru apartamentele de la etaj
  • Locuri de parcare în primul parcaj multi-etajat din Constanța, construit pe 6 niveluri
  • Blocuri de locuințe construite sustenabil, cu panouri solare pe acoperișurile clădirilor, pentru asigurarea necesarului de încălzire a apei și a un consum redus de utilități
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii