Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, la prima conferință de presă după acuzațiile de luare de mită (GALERIE FOTO)

ro

15 Jun, 2023 17:10 1602 Marime text
Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu alături de conducerea CCINA Constanța, prin directorul general Ruxandra Serescu și a Asociației Patronale RESTO Constanța, prin președintele Lucian Tudose susțin în această după amiază la Pavilionul expozițional Constanța conferința prin care se dă startul Festivalului Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești. 

„Așa cum v-am spus, vom organiza un festival unde sa punem in valoare gastronomia și sa arătăm ca exista o oferta pentru turist. Festivalul va tine trei zile și vreau sa mulțumesc și Primăriei Ghindărești și oamenilor minunați.  Mâine vor pregăti tradiționalele borșuri de peste care vor fi oferite gratuit oamenilor“ -  a precizat Mihai Lupu.

„Avem un festival unde promovam și cramele dobrogene, cât și producătorii, firmele din domeniul HORECA. Este prima data când se organizează un astfel de festival aici“ - a menționat Ruxandra Serescu, directorul general CCINA.

„Având în vedere că este o acțiune în derulare nu am ce comenta. un lucru vă asigiur că am colaborat și voi colabora cu orice instituție deoarece nu vreau ca viața mea să fie pătată acum după o carieră, zic eu, impecabilă“ - a declarat pentru ZIUA de Constanța, președintele CJ Constanța, Mihai Lupu referitor la acuzațiile DNA. 


Amintim că, recent, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța au dispus efectuarea urmăririi penale față de Mihai Lupu, președinte al Consiliului Județean Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită. 

Potrivit DNA, Lupu Mihai, alături de alți suspecți cercetați în dosar, ar fi primit de la omul de afaceri mai multe foloase necuvenite, necuantificate până în prezent, constând în furnizarea de plante decorative și ornamentale precum și lucrări de amenajare și irigare a grădinilor.

Citește și: 

Oficial de la DNAȘeful CJC, Mihai Lupu , urmărit penal pentru luare de mită! În cauză sunt cercetați și funcționari de la primăriile Năvodari și Mangalia

Mihai Lupu, șeful CJC, acuzat de luare mită!Totul despre Dimitris Garden SRL firma care ar fi în centrul dosarului DNA

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii