Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea144 Ruxandra Serescu, Director General Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

16 Nov, 2022 00:00 2101 Marime text
 
 
Cu ocazia aniversării a 144 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Ruxandra Serescu, Director General Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
 

Ziua Dobrogei ne reamintește, de fiecare dată, că Dobrogea este un pământ binecuvântat de natură, un model de conviețuire interetnică în care istoria face dovada conviețuirii în armonie, cu toleranță și respect reciproc pentru propriile valori.
Valorile care țin vie construcția unei națiuni sunt independența și unitatea. Dobrogea le-a obținut pe amândouă la 14 noiembrie 1878, prin luptă și sacrificiu și, mai ales, prin dorința arzătoare a străbunilor noștri de a se alătura fraților români!
În calitate de director general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, doresc să le urez tuturor celor care trăiesc pe acest pământ generos un călduros „La mulţi ani, dobrogeni! Dumnezeu să ne țină în paza Lui, pe toți!”.


Totodată, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța salută proiectul #DOBROGEA144, dedicat împlinirii a 144 de ani de la Unirea Dobrogei cu România, desfășurat la inițiativa cotidianului ZIUA de Constanța, care sărbătorește în această perioadă și împlinirea a 22 de ani de activitate jurnalistică.
 
Ruxandra Serescu
Director General, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța
 
Sursa foto: CCINA Constanța
 
Citește și:  

#Dobrogea144La mulți ani, Dobrogea! Ziua Dobrogei, la Biblioteca Academiei Române


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari