Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:02 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Click! Scandal monstru între Simona Gherghe şi Sensual!

ro

09 Nov, 2010 12:39 958 Marime text
g2525g25.jpgCele două blonde şi-au aruncat vorbe grele la Acces Direct

Invitată luni la Acces Direct pentru a comenta un clip filmat cu camera ascunsă în faţa casei sale, Simona Sensual s-a luat la harţă cu Simona Gherghe.

De când a păşit în platou, Simona Sensual a încercat să o atace pe Simona Gherghe spunându-i că a venit cu căţelul ei, dar care a fugit fiindcă simte sufletul omului. Văzând că este agresată, Gherghe i-a spus că poate a simţit-o pe ea.

După mai multe replici acide, moderatoarea emisiunii Acces Direct a invitat-o pe Sensual să vizioneze un clip în care ea şi Nicu Maharu, fostul ei iubit, se certau de mama focului în faţa casei.

Întrebată ce părere are despre aceste imagini, Sensual s-a aprins şi a început să strige că totul este o farsă.

"Mă simt foarte bine. Am fost sunată de cei de la Pro TV să joc în "Inimă sălbatică". Vreau să le spun telespectatorilor cum se realizează aceste emisiuni. Cum se dau bani. Voi regizaţi emisiunile", a spus foasta iubită a lui Maharu.

Simona Gherghe, vizibil scoasă din sărite, a invitat-o pe Simona Sensual să iasă afară.

"I-am făcut o onoare acestei domnişoare că am invitat-o în această emisiune. Şi uite aşa fac unii, dau cu ciocanul în în cap gazdei", a declarat Gherghe, care apoi i-a dat legătura unui astrolog, alături de care s-a aşezat şi Sensual.

Nu mai suntem împreună de trei luni de zile. Totul este o făcătură. Erau camere de filmat peste tot", i-a spus astrologului Simona Sensual.

Gherghe, pe de cealaltă parte, a refuzat să-i mai lase pe cei doi să "se converseze" şi i-a scos din live.

"Nu tolerez să o aud cum spune că este totul este o făcătură. Din respect pentru spectatorii noştri, noi continuăm emisiunea", a spus Gherge.

www.click.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii