Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

26 Apr, 2024 09:53 1193 Marime text
Candidații PSD la Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Local Municipal Constanța depun astăzi de la ora 10:00 la Biroul Electoral Municipal candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

Ulterior vor fi susținute declarații de presă.

Vor participa, Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Municipiului Constanța, alături de echipele de consilieri locali ale PSD Constanța.

La depunerea candidatorilor participă Horia Constantinecsu- candidat pentru funcția de primar al Municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu - candidat pentru funcția de consilier local, precum și liderii PSD, Ion Dumitrache și Felix Stroe. 

„La municipiu noi am avut foarte multă treabă și ieșim în teren și multe alte activități. Ne-am încadrat cu totul și suntem gata de a depune dosarul și-n grabă. Am mers pe 30% tineri 30% Doamne, 30% seniori. Chiar stăm cu doamnele foarte bine ca de obicei, deci avem tineri și în lista completă veți vedea că poate proporția e mai mare și așa e normal în favoarea celor tineri“ - a precizat Ion Dumitrache, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța. 

Până acum am fost nominalizat, iată că de astăzi sunt official candidatul Partidului Ssocial Democrat pentru funcția de primar al orașului Constanța. Vreau să discutăm despre faptul că
până acum au fost prezentate constănțeniilor mai multe variante de administrație publică locală de guvernare publică locală. Eu vin să arăt că ceea ce propun este ceva ce poate fi implementat în mod real și nu numai câteva rânduri scrise pe un pliant.

Am mai condus instituții publice de anvergură cel puțin similar dacă nu chiar mai mare decât cea pe care o are Primăria Constanța arătând că tot ceea ce îți propui cu bună credință poate și trebuie să fii implementat și repet am dovedit că aceste lucruri pot fi înfăptuite Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor este o instituție funcțională. 

Vin cu același tip de abordare fermă și în ceea ce privește Administrația publică locală a orașului Constanța.
Motto-ul pe care l-am transmis constănțenilor #EU nu dorm reflectă de fapt faptul că mă dedic exclusiv de mult și arăt că trebuie să dorm puțin pentru a putea face lucrurile funcționale. Acest lucru trebuie dublat și de un program coerent. Înțeleg că un prim pas trebuie să fie acela de a curăța Primăria Constanța atât de firmele căpușe cât și de funcționarii neperformanți. Pot face performanță oricare dintre instituțiile publice ale căror obiective sunt bine stabilite.

Trebuie să înțelegem că orașul Constanța trebuie să ofere cetățenilor în primul rând începând din zonele limitrofe din zona cartierelor măginașe ale Constanței acea șansă la o viață confortabilă precum au oferit-o până acum cetățenilor din zonele centrale.
 


Înțeleg să încurajez dezvoltarea învățământului și susținerea acestuia inclusiv a programelor sportive începând din școli și continuând cu bazele sportive ale celor 2 cluburi ce din păcate astăzi pare că sunt unul mai puțin finanțat decât celălalt toate lucrurile acestea alături de o echipă puternică de consilieri, va arăta că ceea ce ne dorim trebuie să fie implementat și în ceea ce înseamnă logistic a investiților trebuie să înțelegem că sunt promotorul și voi promova în continuare ideea colaborării cu reprezentanții asociaților de proprietari și cetățenilor le-am numit undeva în 2021 comitete de cartier.
 
Ele sunt deja funcționale. Insist să conving constănțenii că ei sunt cei care trebuie să stabilească prioritățile este ciudat că unii dintre contra candidați și au avut toate pârghiile necesare pare că abia acum își dau seama că există din păcate zone de mână a 2-a în Constanța situație pe care cu siguranță o voi elimina. Vorbim despre corupția despre care știm cu toții că a planat asupra acestei instituții de foarte mulți ani este cred pârghia principală de a putea dezvolta coerentul în oraș pentru că acolo unde există ă scăpări ale banului public acestea trebuie cu siguranță eliminate pentru a putea maximiza bugetul am transmis și o voi face constănțenilor ideea de deschidere pe care am arătat-o în toate instituțiile pe care le-am condus.

Nu cred că un primar trebuie să aibă ore de audiență, un primar trebuie să fie permanent între cetățeni. Spuneam colegilor și nu era cu titlul de glumă că îmi doresc un birou mobil, îmi doresc un microbuz în care să putem amenaja un birou și cu acesta să fim prezenți să fiu prezent în fiecare zi în câte unul dintre cartiere pentru a fi sigur că lucrurile sunt aduse la același nivel.
 
Închei nu cu ultimul punct, ci cu unul dintre cele pe care eu le consider foarte importante structurile primăriei în cartierele constanțene care să poată prelua absolut oricare dintre solicitările cetățenilor și să o ducă chiar dacă se adresează unei alte instituții exact acolo unde trebuie. Trebuie s-avem cât mai aproape de cetățeni și voi insista cu acest subiect dispensare de cartier
urgențele minore trebuie tratate fără a aglomera structurile spitalicești și așa a aflat în ultimii ani în derive trebuie să avem secții de poliție locale la nivelul fiecărui cartier patrularea va reduce cu siguranță atât infracționalitatea și săvârșirea unor contravenții repetate“ - a transmis Horia Constantinescu.

 
 


 
Citește și: 

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii