Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru despre Mişcarea Populară „La Constanţa nu vom avea probleme cu partenerii din alianţă"

ro

27 Feb, 2012 00:00 1879 Marime text

cap_3.jpgDemocrat-liberalii au ajuns la concluzia că PDL trebuie să fie factorul coagulant pentru o mişcare de centru dreapta care să adune toate sensibilităţile din România, însă o astfel de construcţie nu se poate naşte peste noapte.

Preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, este de părere căpolarizarea partidelor de dreapta va fi o contrabalansare a USL, acest melanj între dreapta şi stânga". Despre componenţa viitoarei alianţe politice, liderul PDL este de părere că dacă va fi un melanj între dreapta şi stânga, înseamnă că se vrea acest lucru. Totodată, Chiru a subliniat că pe plan local nu vor fi probleme din punct de vedere al coeziunii forţelor politice care vor forma Mişcarea Populară: „În Constanţa nu văd să existe probleme, noi avem o colaborare bună cu toate formaţiunile care ar putea fi parte a acestei mişcări".

Cel mai probabil, se va merge pe ideea unei alianţe electorale pentru alegerile locale. E vorba în primul rând de considerente practice, fiindcă o alianţă electorală nu trebuie să treacă prin faza înscrierii la tribunal, lucru care ar putea lua mai mult timp.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alexa 27 Feb, 2012 16:48 La constanta vom vota GIGI CHIRU ,se v-a vota omul politic nu partidul.CHIRU primarul nostru este destept si frumos.