Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța O firmă dorește să edifice un bloc de 6 etaje aproape de Hotel Oxford, de pe bulevardul Mamaia

ro

04 Jan, 2024 17:00 1124 Marime text
  • Așadar, prin CU 90 din data de 4 ianuarie 2024, firma poate utiliza certificatul de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „Desființare corp C1 și corp C2
 
Primăria Constanța a eliberat un certificate de urbanism pentru firma Meridian Project & Logistic SRL prin Aida Chiru vizând o investiție pe bulevardul Mamaia nr. 202A, lot 40, Constanța.
 
Așadar, prin CU 90 din data de 4 ianuarie 2024, firma poate utiliza certificatul de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „Desființare corp C1 și corp C2”.
 
Totodată, Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „Construire imobil (S)+P+5E+6E cu funcțiunea de apart-hotel, împrejmuire teren și organizare de șantier întrucât conform reglementărilor P.U.Z. aprobat cu H.C.L. nr. 274/2011 este necesară elaborarea și aprobarea unui Plan Urbanistic de Detaliu”. Documentul are o valabilitate de 24 de luni.
 
Meridian Project & Logistic SRL
 
Societatea este fondată în anul 2011, iar conform datelor de pe termene.ro, firma a raportat o cifră de afaceri de 25 de milioane de lei, cu un profit de 6 milioane lei, la un număr mediu de 4 salariați. Sediul social al companiei este pe bulevardul Mamaia nr. 218 din Constanța. Domeniul principal al firmei este reprezentat de „Transportul de marfa pe cai navigabile interioare”, conform codului CAEN.
 
Asociat unic și administrator este Aida Chiru, care mai apare în firmele Octatek SRL, Ama River Shipping SRL și Dada Shipping SRL.
 
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Costică Zelca poate face modificările la Hotel Oxford! Răspuns pozitiv de la APM Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii