Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul senator Gigi Chiru, din Constanța, declarații după achitarea definitivă – „S-a făcut dreptate!“

ro

12 Apr, 2024 17:00 669 Marime text
 
 
  • „S-a făcut dreptate! Întotdeauna am susținut, pentru toate capetele de acuzare de-a lungul celor 13 ani de când fac politică, de fiecare dată, am pledat nevinovat. Justiția a făcut dreptate și a demonstrat acest lucru și a hotărât în consecință. A fost o experiență de viață, Dumnezeu îți dă încercări atunci când crede că trebuie să te mai călească, să te întărească. Eu consider că acesta a fost procesul prin care eu am trecut. Și acesta a fost scopul“, a mai spus fostul senator Gigi Christian Chiru.     
 
Fostul senator Gigi Christian Chiru, din Constanța, acuzat de ucidere din culpă, a fost achitat definitiv de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.

Achitarea a fost pronunțată în baza art. 16 alin. (1) lit. b teza I C.pr.pen. - fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege.
 
Contactat telefonic, după decizia Înaltei Curți, fostul senator Gigi Christian Chiru a declarat, pentru ZIUA de Constanța, că „s-a făcut dreptate!“
 

„S-a făcut dreptate! Întotdeauna am susținut, pentru toate capetele de acuzare de-a lungul celor 13 ani de când fac politică, de fiecare dată, am pledat nevinovat. Justiția a făcut dreptate și a demonstrat acest lucru și a hotărât în consecință. A fost o experiență de viață, Dumnezeu îți dă încercări atunci când crede că trebuie să te mai călească, să te întărească. Eu consider că acesta a fost procesul prin care eu am trecut. Și acesta a fost scopul“, a mai spus fostul senator Gigi Christian Chiru.     

 
În privința politicii, fostul senator Gigi Christian Chiru – acum achitat definitiv – a declarat că, pentru moment, nu a luat o decizie dacă va candida sau nu.
 

„Fac o politică liniștită, în tăcere. S-a închis ultima chestiune pentru care se mai ridicau semne de întrebare. În perioada următoare voi lua o hotărâre“, a conchis fostul senator Gigi Christian Chiru, fost candidat la Primăria Constanța.    

 
Mai multe despre dosarul penal pot fi citite accesând link-ul de mai jos
 
Știri justiție Constanța
Fostul senator Gigi Christian Chiru acuzat de ucidere din culpă! Judecătorii au încetat procesul penal. Definitiv


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cu acordul Primăriei Constanța
Meridian Project & Logistic SRL investește într-un imobil cu cinci etaje pe bulevardul Mamaia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii