Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Sara Chiru, de la Encanto Dance Academy, medaliată la Campionatul Mondial de Salsa Euroson Latino! (GALERIE FOTO)

ro

08 Dec, 2023 10:57 2275 Marime text
 
Performanță deosebită pentru Sara Chiru, de la Encanto Dance Academy Constanța, care, la Campionatul Mondial de Salsa Euroson Latino, care se desfășoară în Mexic, la Cancun, a obținut medalia de bronz, la categoria de vârstă 8-12 ani!
 
Sara Chiru a dansat în semifinale, fază a competiției în care a învins 21 de fete, și a intrat a treia în finală. Au fost zece finaliste în total, iar sportiva din Constanța a urcat pe treapta a treia a podiumului mondial.
 

Nu există cuvinte care să descrie bucuria pe care o simt acum… vreau doar să admir și să felicit acest copil, de care sunt atât de mândră pentru că anul acesta… a muncit și a trăit SALSA, la un nivel minunat…
 
A reușit să atingă într-un an de muncă toate obiectivele propuse:
 

  • Participare la Salsanama Milano
  • 2 titluri naționale la Salsanama
  • Locul 1 la Campionatul Național de Coregrafie (Pitești)
  • Campioană națională alături de trupa Encanto Girls
  • Locul 1 la Campionatul Balcanic Paradise Salsa Festival (Bulgaria)
  • Locul 1 la Latin Fever Cup
  • Locul 1 la Palladium Sibiu
  • Locul 3 la un Campionat Mondial

 
Suntem mândri de tine și de evoluția ta extraordinară!
 
Felicitări și mulțumiri părinților care au susținut-o în tot ceea ce a realizat până acum și mai ales ca au avut încredere în noi, Lavinia & Vlad, și în Encanto Dance Academy, este mesajul Laviniei Toma, trainer, dansator profesionist și coregraf la Encanto Dance Academy.  

 
Sara Chiru este pregătită de Lavinia Toma și Vlad Dumitrescu (fondatorul Encanto Dance Academy și partenerul de dans al Laviniei).
 
Lavinia Toma și Vlad Dumitrescu au concurat și la Campionatul Mondial din Mexic, în Divizia Salsa on1 Profesioniști, și au fost foarte aproape de finală, patru jurați din șapte dându-le note de finală.
 
Echipei României:
 
Lavinia & Vlad, Sara Chiru - Encanto Dance Academy, Maya Tarantis - Aristocratique Dance Academy, Ioana Medrut - IDance Studio by Catalin&Andreea, Radu Manole - IDance Studio by Catalin&Andreea, Andreea & Catalin Munteanu - IDance Studio by Catalin&Andreea.
 
Radu Manole a obținut trei titluri mondiale la juniori și Salsa Solo Amatori anul acesta, având la activ acum nouă titluri mondiale la doar 17 ani!

„Credem cu tărie în comunitate, astfel încât ne-am angajat să facem din Encanto Dance Academy un loc în care să explorezi lumea minunată a dansului. Vrem să vă vedem zâmbind, crescând și depășindu-vă limitele. Fă-ți timp pentru tine să explorezi, să descoperi pasiunea și să o lași să strălucească. Encanto Dance Academy oferă cursuri de dans în Constanța pe diverse stiluri, atât pentru copii, cât și pentru adulți“, se arată pe site-ul oficial al școlii de dans Encanto Dance Academy Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (Lavinia Toma)
 
Citește și:


Ziua internaţională a dansului
„Dansul poate să înseamne eliberare, libertate de mișcare, emoții noi și provocări depășite“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii