Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diana Dumitrescu „Ce faci, cand săculețul tău de optimism, este mai mult de jumătate gol?“

ro

02 Dec, 2020 20:00 1939 Marime text
  • Diana Dumitrescu a spus despre optimism că nu trebuie pierdut niciodată. Îl tii lângă tine, într-un buzunar, sau într-un port-fard în poșetă și când ai nevoie de el, îl scoți, iei din el cât poți cuprinde cu vârfurile degetelor și îl împrăștii în jurul tău.
Constănțeanca Diana Dumitrescu a făcut o postare pe blogul său despre optimism. 

Artista a spus despre optimism că nu trebuie pierdut niciodată. Îl tii lângă tine, într-un buzunar, sau într-un port-fard în poșetă și când ai nevoie de el, îl scoți, iei din el cât poți cuprinde cu vârfurile degetelor și îl împrăștii în jurul tău.
 

Optimismul. Se spune că nu trebuie pierdut niciodată. Îl tii lângă tine, într-un buzunar, sau într-un port-fard în poșetă și când ai nevoie de el, îl scoți, iei din el cât poți cuprinde cu vârfurile degetelor și îl împrăștii în jurul tău. Efectul? Zâmbești, gândești pozitiv și mergi mai departe plin de curaj.

Dar ce faci, când săculețul tău de optimism, este mai mult de jumătate gol? Când aproape se termina? Mergi la supermarket și iți cumperi altul? "Ne pare rău, dar stocul de optimism s-a epuizat! Mai ales, acum la sfârșitul anului când toață lumea a dat buluc și a vrut optimism. Încercați la anul, prin martie..." M-am gândit să sun un prieten, să împrumut puțin, pentru că ce am eu, nu îmi ajunge... dar, uneori și prietenii sunt zgârciți când vine vorba de optimism.Mai ales la sfârșitul anului, când toți au nevoie. Să intre în anul nou, plini de optimism., a precizat Diana Dumitrescu. 

Aveți grija de săculețul vostru de optimism
 

Mai ales la sfârșitul anului, când toți au nevoie. Să intre în anul nou, plini de optimism.

Sfatul meu? Aveți grija de săculețul vostru de optimism, nu îl folosiți pe lucruri inutile și pe dorințe materiale, iar în anul ce vine să îl cumpărați din timp.

Nu așteptați până la sfârșitul anului, pentru că s-ar putea că stocul să fie epuizat!, ne sfătuiește constănțeanca Diana Dumitrescu


Sursa foto: Facebook/ Diana Dumitrescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii