Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanca Diana Dumitrescu împlinește 38 de ani! Cine a îndrumat-o în alegerea Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”

ro

30 Sep, 2021 09:32 3324 Marime text
  • A urmat Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța, secția limbi moderne.
  • La terminarea liceului, Diana s-a hotărât să dea la Facultatea de Arte, secția Artele Spectacolului de Teatru, Universitatea „Ovidius” din Constanța, la îndrumarea mamei sale și la insistențele dirigintei Alexandrina Vlad.  
Diana Dumitrescu (n. 30 septembrie 1983, Constanța, România) este o actriță română și model, cunoscută mai ales pentru rolurile din telenovele. În trecut, ea a prezentat emisiunea Mireasa, de la Antena 1.

A urmat Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța, secția limbi moderne. La terminarea liceului, Diana s-a hotărât să dea la Facultatea de Arte, secția Artele Spectacolului de Teatru, Universitatea „Ovidius” din Constanța, la îndrumarea mamei sale și la insistențele dirigintei Alexandrina Vlad. 

A studiat actoria sub îndrumarea profesorilor Liviu Manolache, Nina Udrescu, Radu Niculescu și Dana Trifan. În al doilea an de facultate a intrat în spectacolul „Paparudele” și a luat contact pentru prima dată cu scena și publicul, iar în anul III a jucat alături de majoritatea colegilor săi de an, dar și actori și profesorii ei în spectacolul „Chirița la băi”.

În vara lui 2004 a participat la concursul Miss World România, concurs difuzat și pe postul Pro TV, unde a câștigat premiul de Popularitate. De acolo, deoarece în CV-ul ei scria că urmează facultatea de Teatru, a fost chemată, în vara lui 2005 să dea un casting, pentru unul din rolurile din telenovela Păcatele Evei, pe care l-a luat și a hotărât împreună cu părinții săi să se mute în Capitală., scrie wikipedia.org. 

Diana Dumitrescu a fost căsătorită cu producătorul de seriale Ducu Ion.

În primăvara lui 2020, s-a mutat la Antena 1 pentru a prezenta show-ul matrimonial "Mireasa", urmând ca din toamna lui 2020, în sezonul 2, aceasta să fie înlocuită cu Simona Gherghe.

Sursa foto: Facebook/ Diana Dumitrescu

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii