Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diana Dumitrescu, despre beneficiile uleiului de măsline

ro

20 Dec, 2020 17:22 2388 Marime text
  • Diana Dumitrescu a precizat că o linguriță de ulei de măsline dimineața pe stomacul gol pentru a proteja pereții stomacului, facilita tranzitul și ajuta și la scăderea colesterolului din sânge.
Constănțeanca Diana Dumitrescu a vorbit într-o postare pe blogul său despre beneficiile multiple ale uleiului de măsline.

Artista a precizat că este recomandată o linguriță de ulei de măsline dimineața pe stomacul gol pentru a proteja pereții stomacului, facilita tranzitul și ajuta și la scăderea colesterolului din sânge.
 

Uleiul de măsline este unul din cele mai vechi remedii naturiste pentru tot ceea ca înseamnă corpul uman. Începând de la interior și până la exterior.

Este recomandată o linguriță de ulei de măsline dimineața pe stomacul gol pentru a proteja pereții stomacului, facilita tranzitul și ajuta și la scăderea colesterolului din sânge. Este un bun hrănitor atât pentru piele cât și pentru păr. El poate fi folosit că și ulei dar îl regăsim deasemenea și în foarte multe produse cosmetice: săpunuri sau geluri de duș, creme sau șampoane și măști de păr. Garnier a lansat  o gamă de întreținerea părului pe baza de ulei de măsline, pe care am încercat-o. Ultra Doux Mythic Olive.

Este bun mai ales vara, când părul nostru este vătămat de razale soarelui, dar și de apa de mare sau de piscină. El se usucă mult mai repede. Eu am luat produsele cu mine și în vacanță și în după-amiezile fierbinți petrecute la piscină.

Am folosit produsul leave-în pe toată durata zilei, după ce ieșeam din apă îl aplicam pe parul ud. Iar șamponul și masca sunt foarte ok. Părul meu este acum moale, fin și sănătos! Vi-l recomand, mai ales dacă părul vostru este aspru și uscat!, a precizat Diana Dumitrescu.
 

Sursa foto: Facebook/ Diana Dumitrescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii