Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diana Dumitrescu, despre relația cu mama ei

ro

06 Nov, 2020 08:56 2977 Marime text
  • Diana Dumitrescu a precizat că mama este acea personaă unică, o tigroaică, care știe cum să îți mângaie sufletul atunci când este rănit, dar care te ceartă cu asprime când greșești.
Constănțeanca Diana Dumitrescu a făcut o postare pe blogul său despre relația cu mama sa.

Aceasta a precizat că mama este acea personaă unică, o tigroaică, care știe cum să îți mângaie sufletul atunci când este rănit, dar care te ceartă cu asprime când greșești. Mama este cea care se bucură sincer pentru fiecare succes, dar care suferă mai mult ca noi pentru fiecare eșec.

Cu toții avem persoana aceea specială în viața noastră. Cea care ne-a ținut de mână când am făcut primii pași, care ne-a șters lacrimile, de atâtea ori. Care se bucură sincer pentru fiecare succes, dar care suferă mai mult ca noi pentru fiecare eșec. Cea care te cunoaște mai bine ca pe ea și ți-ar oferi lumea pe tavă. Cea care știe cum să îți mângaie sufletul atunci când este rănit, dar care te ceartă cu asprime când greșești.

Cea care face cea mai bună mâncare, iar rufele spălate de ea, parcă au alt miros.

Cea fără de care tu nu ai fii tu. Cea care își ascunde lacrimile și orice altă suferință de tine, ca să nu suferi și tu. Cea care este ca o tigroaică atunci când puii îi sunt amenintați și luptă pentru tine fără nici un fel de teamă. Este #femeiapebune pe care o avem toți în viață. Ea este mama. Ai fost, esti și vei rămâne întotdeauna #FEMEIAPEBUNE din viața mea!, a postat Diana Dumitrescu pe blogul său dianadumitrescu.ro.

Sursa foto: dianadumitrescu.ro

Citește și: Diana Dumitrescu „Zâmbetul este cartea mea de vizită“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii