Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diana Dumitrescu „Un strop de culoare este suficient să ne facă să zâmbim“

ro

15 Nov, 2020 19:39 2275 Marime text
  • Diana Dumitrescu a vorbit despre dezamăgire,care apare mereu acolo unde este pasiune… un gest… o privire… un cuvânt… și poate apărea oricând.
Constănțeanca Diana Dumitrescu și-a postat pe blogul său personal câteva rânduri încărcare de optimism. Optimism, de care avem cu toții mare nevoie în această perioadă încărcată și tensionată.

Artista a vorbit despre dezamăgire,care apare mereu acolo unde este pasiune… un gest… o privire… un cuvânt… și poate apărea oricând.

Diana Dumitrescu a concluzionat că plăcerea… stă intr-un borcan cu Nutella! :)
 

Un strop de culoare…un strop de culoare este suficient să ne faca să zâmbim.

Limitele libertatii imaginației, noi ni le impunem. Daca vrei sa zbori, trebuie sa uiti de limite…trebuie sa uiti de rau si bine….trebuie sa renunti la principii…la reguli si la legi…fii liber!… Viseaza…visele îți dau libertate. Nebunia este dulce atunci când o guști.

Speranta…speranta ca intr-o zi ai sa intalnesti privirea pe care o cauti neincetat, te face sa visezi la ce va fi… Te impinge sa megi mai departe…in cautarea ta…desi uneori ne pierdem, uitam ce cautam candva…

Dorinta… dorinta carnala si cea a sufletului ne ghideaza uneori pasii, in directii neasteptate… Un drum parcurs incet, admirand, savurand fiecare clipa, moment, lucru, obiect intalnit… O implinire catre care cu totii tanjim, mai devreme sau mai tarziu….

Dezamagirea… apare mereu acolo unde este pasiune… un gest… o privire… un cuvant… si poate aparea oricand.

Plăcerea…ei, plăcerea… stă intr-un borcan cu Nutella! :), a concluzionat Diana Dumitrescu pe blogul său dianadumitrescu.ro

Sursa foto: Facebook/ Diana Dumitrescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii