Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:59 17 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femei tâlhărite în Constanța! Una dintre victime are nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale

ro

06 Aug, 2021 00:00 1262 Marime text
 
  • Inculpatul este necăsătorit, este neșcolarizat, nu știe să scrie și să citească în limba română și nu are loc de muncă.
 
Un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Constanța, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Constanța la patru ani și șase luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată în formă continuată.
 
Potrivit rechizitoriului procurorilor din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, în fapt, s-a reținut că în seara zilei de 12.02.2021, orele 23:00, în timp ce persoana vătămată, se deplasa pe o alee din municipiul Constanța, inculpatul a acostat-o din spate, trântit-o pe sol și i-a smuls poșeta pe care o avea pe mânerul troller-ului, bun ce conținea documente de identitate, carduri bancare, cheile de la apartament și autoturism.
 
Prin fapta sa, inculpatul a creat un prejudiciu în valoare de 500 de lei și provocând victimei și o fractură cu dislocare în zona umărului, leziune traumatică ce necesită pentru vindecare un nr. de 60 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații.
 
De asemenea, în seara zilei de 11 februarie 2021, orele 19:00, în timp ce persoana vătămată, se deplasa în parcul gării C.F.R. Constanța, tot inculpatul a acostat-o din spate, a trântit-o pe sol și i-a smuls poșeta pe care o avea pe umăr, care conținea documente de identitate, carduri bancare și un portofel cu suma de 20 de lei, creându-se un prejudiciu în valoare de 70 de lei.
 
Judecătoria Constanța a reținut că faptele au fost săvârșite de inculpat pe timpul nopții prin urmărirea și agresarea persoanelor vătămate vulnerabile din cauza vârstei înaintate, una dintre acestea având nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale în urma acțiunii inculpatului, pe care acesta a târât-o pe jos aproximativ 7-8 metri deoarece refuza să dea drumul la bunul din mâna sa.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Avocatul Adrian Gheorghiță dat afară din sediul Poliției Mamaia! Polițist condamnat. Motivare
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii