Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul județean de rugby Farul Constanța, în faliment. S-a stabilit noul termen

ro

28 Jan, 2021 00:00 2745 Marime text
  • În septembrie 2018, Tribunalul Constanța a admis cererea formulată de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța în contradictoriu cu Rugby Club Județean Farul Constanța, pentru o datorie de 120.000 de euro.

Melentina Nicoleta Mirică, judecător-sindic în cadrul Tribunalului Constanța, a acordat un nou termen în dosarul privind falimentul clubului județean de Rugby Farul Constanța.

Noul termen a fost stabilit pentru data de 12 aprilie 2021, pentru continuarea procedurii insolvennţei, valorificarea bunurilor.

Amintim că pe data de 10 septembrie 2018, Tribunalul Constanța a admis cererea formulată de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța în contradictoriu cu Rugby Club Județean Farul Constanța, pentru o datorie de 120.000 de euro.

Pe cale de consecință, instanța a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței față de debitoarea Rugby Club Județean Farul Constanța și a desemnat provizoriu pe practicianul în insolvență Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola, în calitate de administrator judiciar, cu un onorariu de 4.000 de lei, exclusiv TVA, și cota variabilă de 10% din fondurile obținute în beneficiul creditorilor.

Ulterior, pe data de 10 iunie 2019, magistrații au dispus începerea procedurii falimentului debitorului Rugby Club Județean Farul Constanța. Tot atunci, instanța a desemnat în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvență Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola.

Până în prezent, Tribunalul Constanța a acordat 13 termene de judecată.


Citește și

Noi decizii în dosarele firmelor Siluan Proiect și Hercinic SRL, din Tulcea, aflate în insolvență

Cherhanaua Tașaul, în insolvență! Dosarul a primit un nou termen

Insolvența Companiei Naţionale de Radiocomunicaţii Navale ,,Radionav” merge mai departe


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii