Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:03 07 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Club Judeţean Farul Constanţa a intrat în insolvenţă! Dosarul, amânat pentru 2019

ro

27 Nov, 2018 00:00 1017 Marime text
Tribunalul Constanţa a acordat ieri un nou termen în dosarul în care Rugby Club Judeţean Farul Constanţa a intrat în insolvenţă. Cauza a fost amânată pentru data de 11 februarie 2019, pentru continuarea procedurii.
 
Amintim că, pe data de 10 septembrie, Tribunalul Constanţa a admis cererea formulată de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa în contradictoriu cu Rugby Club Judeţean Farul Constanţa.
 
Pe cale de consecinţă, instanţa a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea Rugby Club Judeţean Farul Constanţa şi a desemnat provizoriu pe practicianul în insolvenţă Cabinet Individual de Insolvenţă Grecu Nicola, în calitate de administrator judiciar, cu un onorariu de 4.000 lei, exclusiv TVA, şi cota variabilă de 10% din fondurile obţinute în beneficiul creditorilor.
 
Potrivit lui Răzvan Bota, preşedintele RCJ Farul Constanţa, „s-a cerut intrarea în insolvenţă a RCJ Farul, pentru datorii către Finanţele Publice Constanţa în valoare de aproximativ 120.000 de euro“.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii