Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul internațional Constantin Gheară, printre absolvenții cursului de formator, organizat de Federația Română de Rugby

ro

24 Jun, 2020 00:00 4725 Marime text
  • Printre echipele de club la care a evoluat Constantin Gheară se numără și Farul Constanța, și CS Năvodari.
 

Fostul rugbyst constănțean Constantin Gheară se numără printre cei care au participat la cursul de formator, organizat de Federația Română de Rugby, iar apoi au trecut cu brio de examenul de absolvire.

„La Casa Corpului Didactic din București, a avut loc examenul de formatori. Federația Română de Rugby își propune prin participarea la acest curs să formeze specialiști care să poată preda cursuri în mediul școlar. Cursul, acreditat de Ministerul Educației și Cercetării, a fost făcut în luna februarie, însă, din cauza pandemiei, examenul a fost susținut abia acum. Printre cei care au absolvit cursul din partea FRR: Ciprian Popa, Gheorghe Sabău, Sorin Rus, Constantin Gheară, Vlad Iordăchescu și Reti Lucian“, se arată pe pagina de Facebook „Romanian Rugby Federation“.

În vârstă de 38 de ani, Constantin Gheară este fost internațional al României, iar în cariera sa a jucat și la echipele Farul Constanța și CS Năvodari. Anul trecut, a dobândit calitatea de director regional de dezvoltare pentru Dobrogea. În FRR, Gheară a activat și ca manager, iar în 2019 a fost manager al reprezentativei de rugby a României și la un turneu în America de Sud, în care tricolorii au jucat două meciuri test, ambele câștigate.

Sursa foto: Facebook (Romanian Rugby Federation)


Citește și:

Cristian Husea - „Spectacol la fiecare partidă“ Fostul internaţional Constantin Gheară, transferat de CS Năvodari

Carpo, Gheara si Nicolae convocati pentru meciul cu Spania

Schimbari spectaculoase la RCJ Farul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii