Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:48 26 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Club Județean Farul Constanța, în insolvență! Procesul, amânat pentru luna mai

ro

30 Mar, 2020 00:00 1388 Marime text

Rugby Club Județean Farul Constanța a intrat în insolvență! Procesul se află pe rolul Tribunalului Constanța. Noul termen a fost stabilit pentru data de 11 mai. Dosarul se află pe rolul Secției a II-a Civilă din Tribunalul Constanța din iulie 2018.


Pe data de 10 septembrie 2018, Tribunalul Constanța a admis cererea formulată de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța în contradictoriu cu Rugby Club Județean Farul Constanța.

Drept urmare, instanța a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței față de debitoarea Rugby Club Județean Farul Constanța și a desemnat provizoriu pe practicianul în insolvență Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola, în calitate de administrator judiciar, cu un onorariu de 4.000 de lei, exclusiv TVA, și cota variabilă de 10% din fondurile obținute în beneficiul creditorilor.

Pe data de 10 iunie 2019, magistrații au dispus începerea procedurii falimentului debitorului Rugby Club Județean Farul Constanța. Pe cale de consecință, instanța a desemnat în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvență Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola. Conform reprezentanților RCJ Farul Constanța, „s-a cerut intrarea în insolvență a RCJ Farul, pentru datorii către Finanțele Publice Constanța în valoare de aproximativ 120.000 de euro“.


Citește și

S-a dat sentința care poate „îngropa“ Clubul de Rugby Farul Constanța (document)

Cum piere în instanță CS Fotbal Club Farul Constanța! Procedura falimentului merge mai departe

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii