Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:29 04 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul Județean de Rugby Farul Constanța, în faliment. Ce au decis ieri judecătorii de la tribunal

ro

12 Aug, 2020 00:00 1655 Marime text
  • Pe data de 10 iunie 2019, magistrații au dispus începerea procedurii falimentului debitorului Rugby Club Județean Farul Constanța.

Judecătorii Secției a II-a Civilă din Tribunalul Constanța au acordat, ieri, în care Rugby Club Județean Farul Constanța a intrat în faliment! Cauza a fost amânată pentru data de 12 octombrie, pentru continuarea procedurii. De menționat că procesul a fost suspendat ca urmare a decretului Decretul nr. 240/2020 emis de Preşedintele României privind starea de urgență.
 
Dosarul se află pe rolul Secției a II-a Civilă din Tribunalul Constanța din iulie 2018.  Pe data de 10 septembrie 2018, Tribunalul Constanța a admis cererea formulată de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța în contradictoriu cu Rugby Club Județean Farul Constanța.
 
Drept urmare, instanța a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței față de debitoarea Rugby Club Județean Farul Constanța și a desemnat provizoriu pe practicianul în insolvență Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola, în calitate de administrator judiciar, cu un onorariu de 4.000 de lei, exclusiv TVA, și cota variabilă de 10% din fondurile obținute în beneficiul creditorilor.
 
Pe data de 10 iunie 2019, magistrații au dispus începerea procedurii falimentului debitorului Rugby Club Județean Farul Constanța. Pe cale de consecință, instanța a desemnat în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvență Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola. Conform reprezentanților RCJ Farul Constanța, „s-a cerut intrarea în insolvență a RCJ Farul, pentru datorii către Finanțele Publice Constanța în valoare de aproximativ 120.000 de euro“.
 
Citește și:
 
Falimentul Shapir Structures a primit cel de al 43-lea termen de judecată. Cine sunt „pionii“ principali
 
Falimentul clubului fondat de Consiliul Judeţean Constanţa, amânat pentru luna septembrie
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii