Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT Felicia Ovanesian, candidat independent, își depune candidatura pentru Primăria Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

26 Apr, 2024 10:48 745 Marime text
Candidatul independent Ovanesian Felicia își depune astăzi candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Constanța.

„Mi-am depus candidatura. Sunt oficial candidat independent. Cred că este vrea să aibă Constanța un primar independent. Ne-am convins de tot ce pot partidele: puțin spre nimic. Gândurile mele în ceea ce privește Constanța le cunoașteți. Mă preocupă corupția și am certitudinea că sunt singura care pot pune capăt. Am sancționat angajați care și-au îndeplinict defectuos atribuțiile. Am explicat cum văd asta: prin facilități fiscale acordate agenților economici, prin calitatea de partener al Primăriei cu agenții economici.

Mă preocupă siguranța la nivelul municipiului. Drogruile crează periciole mari. Este nevoie să întărim siguranța cetățenilor prin prezența polițiștilor locali. Cred că sunt singura care pot pune capăt problemelor din Urbanism. Am dovedit că pot anula acte ce sunt vpătămătoare pentru oraș.

Țin foarte mult ca municipiul Constanța să devină un oraș verde. Sunt singura care a inițiat proiectarea singurului parc de mari domensiuni. Din păcate proiectul este suspendat de Administrația Locală. Am peste 4700 de semnături și la Primărie și la Consiliul Local. Am fost impresionată desprijinul cetățenilor.

Există o echipă care mă susține. Lurăm la programul electoral detaliat. Voi cheltui limitele legale.

În opinia mea, partidele se bat între ele nu cu un candidat independent. Consilierii trebuie să înțeleagă că muncesc în folosul comunității.

Cu siguranță îmi doresc să fiuu primar. Vrea să să dovedesc că pot face lucruri bune. Vreau să dovedesc că o femeie poate face ce nu au făcut bărbații pentru Constanța în ultimii ani. Sunt convinsă că nu am nicio vulnerabilitate. Cu siguranță pot face lucruri bune și în Consiliul Local.

Sunt inițiatorul proiectului Promenadei. Este absolut necesar să se găsească o aletrnativă pentru strada Mircea cel Bătrân.“ - a precizat Felicia Ovanesian. 


Amintim că Felicia Ovanesian a demisionat în urmă cu un an din Primăria Municipiului Constanța.
 
Considerată timp de mai bine de doi ani, primarul de facto al Constanței, avocata Felicia Ovanesian a fost numită în funcție de city-manager la sfârșitul lunii decembrie a anului 2020 și a coordonat Direcţia de Urbanism, Serviciile Publice și Direcția Achiziții.
 



Citește și: 

Felicia Ovanesian strânge semnături pentru a candida ca independent la Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii