Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi decizii în dosarele firmelor Siluan Proiect și Hercinic SRL, din Tulcea, aflate în insolvență

ro

19 Jan, 2021 00:00 2535 Marime text
  • Adunat, Siluan Proiect SRL și Hercinic SRL au de achitat către Finanțele Publice Tulcea suma totală de aproximativ 2,8 milioane de lei.
 
Tribunalul Tulcea a acordat noi termene în dosarele privind insolvenețele societăților comerciale Siluan Proiect SRL și Hercinic SRL, ambele din Tulcea. Cele două firme sunt apropiate de preotul tulcean Mădălin Adrian Iscru, fost consilier personal la Cabinetul Secretarului de Stat din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP).
 
În februarie 2019, jurnaliştii de la Recorder.ro au arătat că preotul Mădălin Adrian Iscru a obţinut peste o sută de contracte finanţate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) fără licitaţie.
 
Adunat, Siluan Proiect SRL și Hercinic SRL au de achitat către Finanțele Publice Tulcea suma totală de aproximativ 2,8 milioane de lei.
 
Siluan Proiect SRL, fondată de Mădălin Adrian Iscru, este condusă acum de Lenuţa Iscru, din Brăila, mama preotului, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 97.5% și de Dumitru Marinescu, tot din Brăila, acesta având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 2.5%. Lenuţa Iscru figurează ca asociat unic al SC Hercinic SRL, cu sediul în Măcin, județul Tulcea, înființată în 1992.
 
În dosarul 994/88/2020, Carmen Daniela Andrei, judecător sindic în cadrul Tribunalului Tulcea, a amânat procedura insolvenței faţă de debitoarea SC Siluan Proiect SRL Tulcea, noul termen fiind stabilit pentru data de 05 martie 2021, pentru pentru a se pune în vedere administratorului judiciar obligatia de a depune Raportul cauzelor ce au determinat insolvenţa debitoarei cu concluzii privind incidenţa art 169 din Lege anr 85/2014, precum și pentru a curge termenul de 30 de zile în care poate fi propus un plan de reorganizare.
 
În dosarul 993/88/2020, Luminiţa Niculache, judecător sindic în Tribunalul Tulcea, a amânat procedura insolvenței faţă de debitoarea SC Hercinic SRL, pentru data de 12 februarie 2021, administratorului judiciar fiindu-i pus în vedere să depună Raportul cu cauzele.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, societatea comercială Siluan Proiect SRL a fost chemată în judecată de câteva unități administrativ-teritoriale (UAT) din Constanța și Tulcea pentru care a prestat diverse lucrări.
 
Citește și
 
Lucrări plătite dar neterminate? Siluan SRL, firma fondată de preotul Mădălin Iscru, din Tulcea, chemată în judecată după lucrările din Hârşova, Pantelimon și Stejaru

Dosar la DNA!
Siluan Proiect și Hercinic SRL, firme apropiate preotului Mădălin Iscru, din Tulcea, au intrat în insolvență


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii