Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Falimentul Clubului Județean Rugby Farul Constanța, suspendat

ro

11 May, 2020 00:00 2412 Marime text

Judecătorii Secției a II-a Civilă din Tribunalul Constanța au decis suspendarea procesului în care Rugby Club Județean Farul Constanța a intrat în faliment!
 
Decizia a fost luată ca urmare a decretului Decretul nr. 240/2020 emis de Preşedintele României privind starea de urgență. De precizat că în termen de zece zile de la încetarea stării de urgenţă, instanţa va lua măsurile necesare pentru fixarea unui nou termenelor de judecată şi citarea părţilor.
 
Dosarul se află pe rolul Secției a II-a Civilă din Tribunalul Constanța din iulie 2018.
 
Pe data de 10 septembrie 2018, Tribunalul Constanța a admis cererea formulată de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța în contradictoriu cu Rugby Club Județean Farul Constanța.
 
Drept urmare, instanța a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței față de debitoarea Rugby Club Județean Farul Constanța și a desemnat provizoriu pe practicianul în insolvență Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola, în calitate de administrator judiciar, cu un onorariu de 4.000 de lei, exclusiv TVA, și cota variabilă de 10% din fondurile obținute în beneficiul creditorilor.
 
Pe data de 10 iunie 2019, magistrații au dispus începerea procedurii falimentului debitorului Rugby Club Județean Farul Constanța. Pe cale de consecință, instanța a desemnat în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvență Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola. Conform reprezentanților RCJ Farul Constanța, „s-a cerut intrarea în insolvență a RCJ Farul, pentru datorii către Finanțele Publice Constanța în valoare de aproximativ 120.000 de euro“.
 
Citește și:
 
S-a dat sentința care poate „îngropa“ Clubul de Rugby Farul Constanța (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii