Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Club Judeţean Farul Constanţa, în faliment. Ultima decizie a Tribunalului

ro

14 Jan, 2020 00:00 5024 Marime text

Judecătorii de la Secţia a II-a Civilă din Tribunalul Constanţa au stabilit un nou termen în dosarul în care Rugby Club Judeţean Farul Constanţa a intrat în insolvenţă.
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 10 februarie.
 
Amintim că, pe data de 10 septembrie 2018, Tribunalul Constanţa a admis cererea formulată de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa în contradictoriu cu Rugby Club Judeţean Farul Constanţa.
 
Pe cale de consecinţă, instanţa a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea Rugby Club Judeţean Farul Constanţa şi a desemnat provizoriu pe practicianul în insolvenţă Cabinet Individual de Insolvenţă Grecu Nicola, în calitate de administrator judiciar, cu un onorariu de 4.000 de lei, exclusiv TVA, şi cota variabilă de 10% din fondurile obţinute în beneficiul creditorilor.
 
Pe data de 10 iunie 2019, magistraţii au dispus începerea procedurii falimentului debitorului Rugby Club Judeţean Farul Constanţa. Pe cale de consecinţă, instanţa a desemnat în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvenţă Cabinet Individual de Insolvenţă Grecu Nicola. Conform reprezentanţilor RCJ Farul Constanţa, „s-a cerut intrarea în insolvenţă a RCJ Farul, pentru datorii către Finanţele Publice Constanţa în valoare de aproximativ 120.000 de euro“.
 
Citește și
 
S-a dat sentinţa care poate „îngropa“ Clubul de Rugby Farul Constanţa (document)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii