Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:34 28 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insolvenţa Rugby Club Judeţean Farul Constanţa merge mai departe. Noul termen, în aprilie

ro

12 Feb, 2019 00:00 4450 Marime text
Dosarul în care Rugby Club Judeţean Farul Constanţa a intrat în insolvenţă a primit ieri un nou termen. Cauza a fost amânată pentru data de 8 aprilie, pentru continuarea procedurii.
 
Amintim că, pe data de 10 septembrie, Tribunalul Constanţa a admis cererea formulată de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa în contradictoriu cu Rugby Club Judeţean Farul Constanţa.
 
Pe cale de consecinţă, instanţa a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea Rugby Club Judeţean Farul Constanţa şi a desemnat provizoriu pe practicianul în insolvenţă Cabinet Individual de Insolvenţă Grecu Nicola, în calitate de administrator judiciar, cu un onorariu de 4.000 de lei, exclusiv TVA, şi cota variabilă de 10% din fondurile obţinute în beneficiul creditorilor.
 
Conform reprezentanţilor RCJ Farul Constanţa, „s-a cerut intrarea în insolvenţă a RCJ Farul, pentru datorii către Finanţele Publice Constanţa în valoare de aproximativ 120.000 de euro“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii