Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se vând bunurile Clubului Județean de Rugby Farul Constanța!

ro

15 Oct, 2020 00:00 2590 Marime text
  • Noul termen a fost stabilit pentru data de 25 ianuarie 2021.
 
Tribunalul Constanța a amânat pentru anul viitor dosarul în care Clubul Județean de Rugby Farul Constanța a intrat în faliment! Noul termen a fost stabilit pentru data de 25 ianuarie 2021, pentru valorificarea bunurilor din averea clubului.
 
Dosarul se află pe masa judecătorilor Secției a II-a Civilă din Tribunalul Constanța din iulie 2018. 
 
Pe data de 10 septembrie 2018, Tribunalul Constanța a admis cererea formulată de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța în contradictoriu cu Rugby Club Județean Farul Constanța, pentru o datorie de 120.000 de euro.
 
Pe cale de consecință, instanța a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței față de debitoarea Rugby Club Județean Farul Constanța și a desemnat provizoriu pe practicianul în insolvență Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola, în calitate de administrator judiciar, cu un onorariu de 4.000 de lei, exclusiv TVA, și cota variabilă de 10% din fondurile obținute în beneficiul creditorilor.
 
Ulterior, pe data de 10 iunie 2019, magistrații au dispus începerea procedurii falimentului debitorului Rugby Club Județean Farul Constanța. Tot atunci, instanța a desemnat în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvență Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola.
 
Citește și:
 
Murfatlar România, în faliment! Judecătorii au stabilit un nou termen

Picus Consulting SRL, în faliment! S-a dat un nou termen. Firma aparține fostului şef al Spitalului Judeţean Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii