Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii Rugby Club Județean Farul Constanța, convocaţi în Adunare! Iată ce se va discuta

ro

02 Oct, 2022 13:21 1677 Marime text


 
Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola convoacă Adunarea creditorilor debitoarei Rugby Club Județean Farul Constanța.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 15392/27.09.2022, Adunarea creditorilor va avea loc la sediul Tribunalului Constanța, la data de 07 noiembrie 2022 ora 8.30.
 
Pe ordinea de azi se află un singur punct, respectiv: aprobarea Raportului final întocmit de lichidatorul judiciar.
 
Judecător sindic al dosarului este Melentina Nicoleta Mirică, de la Tribunalul Constanţa.
 
Rugby Club Județean Farul Constanța se află în faliment!
 
Noul termen al dosarului a fost stabilit pentru data de 07 noiembrie 2022, pentru convocarea creditorilor pentru aprobarea raportului final.
 
Conform portalului instanţelor de judecată, în septembrie 2018, Tribunalul Constanța a admis cererea formulată de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța în contradictoriu cu Rugby Club Județean Farul Constanța, pentru o datorie de 120.000 de euro.
 
Instanța a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței față de Rugby Club Județean Farul Constanța și a desemnat provizoriu pe practicianul în insolvență Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola, în calitate de administrator judiciar.
 
Apoi, în iunie 2019, tribunalul a dispus începerea procedurii falimentului debitorului Rugby Club Județean Farul Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii