Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finanţele Publice din Constanţa cer insolvența LGV Invest Quality SRL, din Limanu! Firma a deținut, prin concesiune, un teren în Portul Turistic Mangalia

ro

19 Apr, 2024 17:00 477 Marime text
 
 
  • În perioada 2009 – 2019,  LGV Invest Quality SRL a deținut, prin concesiune, un teren în Portul Turistic Mangalia pe care a fost construit un restaurant.
 
Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa solicită intrarea în insolvență a societății comerciale LGV Invest Quality SRL, cu sediul social în localitatea Limanu, județ Constanța, controlată de Ștefan Ștefan, din București, asociat unic și administrator.  
 
Primul termen a fost stabilit pentru data de 22 mai 2024.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 19 aprilie 2024, SC LGV Invest Quality SRL a fost fondată în aprilie a anului 2009, se află în întrerupere temporară de activitate, se ocupă de restaurante și are sediul pe strada Pichetului, din Limanu, județ Constanța, și este controlată de Ștefan Ștefan, din București, asociat unic și administrator.
 
Conform Termene.ro, pentru anul 2019, LGV Invest Quality SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 1.210.095 de lei, iar pentru 2022 pierderea netă declarată a fost 3.336 de lei.
 
În perioada 2009 – 2019,  LGV Invest Quality SRL a deținut, prin concesiune, un teren în Portul Turistic Mangalia pe care a fost construit un restaurant.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Tribunalul Constanța amână dosarul în care Primăria Lumina cere insolvența Alboram SRL! Legături cu Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean

 
Numărul creditorilor a trecut de 400
Se cere insolvența GSP Offshore SRL, administrată de Gabriel Comănescu. Dosarul, amânat pentru finele lunii mai

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii