Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:01 20 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control cu surprize al comisarilor CJPC Constanța la un aprozar de legume-fructe. Cum au reacționat reprezentanții societății (galerie foto + video)

ro

16 Aug, 2017 19:05 5423 Marime text
Comisarii CJPC Constanța au efectuat un control în această după amiază la un aprozar din Constanța. Echipa de control le-a solicitat administratorilor documentele de funcționare și certificatul metrologic al cântarului. 

În momentul în care i s-a solicitat casa de marcat, reprezentantul societății a precizat ca deține un astfel de aparat care era, ascuns sub lăzi într-o pungă de plastic, din cauza faptului că i s-a terminat bateria. 

Potrivit directorului CJPC Constanța, Horia Constantinescu acest comercian a luat ieri unei femei de aprox. 65 de ani suma de 50 de lei iar restul i l-a dat la 10! În momentul în care aceasta a "comentat", i-au luat punga si i-au risipit produsele pe jos! 

”În prezența unui coleg am luat decizia verificării informațiilor, care s-au confirmat!” - a precizat Horia Constantinescu.

Mai mult, în timpul controlului, administratorul societății a încercat ”să cadă la pace” cu echipa de control, încercare sancționată de comisarii CJPC care au înregistrat tot controlul. 

În urma verificărilor s-a constatat lipsa cântarului cu inspecție metrologică "la zi", lipsa informații cu privire la proveniența și calitatea produselor, casa de marcat în pungă și gâdaci. 

Pentru tentativa de mituire, comisarii CJPC Constanța au sesizat oamenii legii pentru luarea măsurilor ce se impun.  

Ti-a placut articolul?

Comentarii