Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța consultă piața în legătură cu servicii de expertiză tehnică pentru vehicule și utilaje tehnologice

ro

25 Nov, 2020 15:54 1327 Marime text
  • Data limită de transmitere a propunerilor este 7 decembrie 2020, iar data limită de consultare - 8 decembrie 2020.

Pe licitatiapublica.ro, a fost postat un anunț de consultare a pieței pentru „Servicii de expertiză tehnică aferentă investițiilor realizate prin Proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor din județul Constanța - Vehicule și utilaje tehnologice necesare asigurării desfașurării activității de salubrizare din județul Constanța”, organizator fiind Consiliul Județean Constanța.

După cum se arată în anunț, având în vedere importanța cunoașterii stării tehnice a investițiilor realizate prin acest proiect, este necesară efectuarea verificării tehnice a vehiculelor și a utilajelor tehnologice în urma cărora să reiasă atât cantitățile de lucrări necesare pentru remedierea și asigurarea mentenanței acestora, precum și costul acestor lucrări de remediere și de mentenanță care trebuie asigurate în vederea întreținerii acestora.

Asigurarea serviciilor de mentenanță este necesar a se efectua pe o perioadă de minimum 12 luni, până la preluarea de către operatorul căruia i se va atribui contractul de servicii de salubrizare.

Vehiculele și utilajele tehnologice achiziționate prin Proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor pentru care se solicită efectuarea verificării tehnice și mentenanța sunt:

a. Mijloace de transport:
i. Vehicul lung curier 32 mc = 4 buc;
ii. Basculante transport refuz TMB = 3 buc;
b. Utilaje de încărcare - descărcare și manipulare:
i. Încărcător frontal 1 mc = 11 buc;
ii. Tractor manipulare baloți = 2 buc.

Aceste vehicule și utilaje tehnologice se află depozitate la Depozitul conform din localitatea Tortoman.

Autoritatea contractantă invită operatorii economici să transmită propuneri privind valoarea estimată pentru achiziția acestor servicii de verificare tehnică și de mentenanță.

Consultarea se va desfășura doar în sistem electronic. Orice operator economic/ organizație profesională are posibilitatea de a transmite informații cu privire la aspectele supuse consultării la adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro. Informațiile cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe site-ul www.e-licitatie.ro (platforma SEAP/SICAP - secțiunea Consultarea pieței), precum și pe site-ul CJC, www.cjc.ro , la secțiunea Achiziții Publice - Consultare Piață.

Data limită de transmitere a propunerilor este 7 decembrie 2020, iar data limită de consultare - 8 decembrie 2020.

Sursa: licitatiapublica.ro

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii