Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Știre de presă -Acțiune de promovare a regulilor de circulație pentru copii

ro

16 Jun, 2021 12:45 504 Marime text
                                                              Nr. 110363 din 16 Iunie 2021
 
 
 
ACȚIUNE DE PROMOVARE A REGULILOR
 DE CIRCULAȚIE PENTRU COPII
 
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomița desfăşoară permanent acţiuni informativ – preventive dedicate siguranţei tinerilor. Marți, 15 iunie a.c,  peste 150 de elevi din comuna Gârbovi au învățat prin jocuri și concursuri regulile de circulație, în cadrul proiectului educativ „Micul Pieton”.
 
În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, Serviciului Rutier precum și cei ai Postului de Poliție Gârbovi au luat locul cadrelor didactice și au predat elevilor noțiuni privind siguranța circulației pe drumurile publice, precum și asumarea cu responsabilitate și încredere a statutului de participant al traficului rutier.
 
Pornind de la premisa conform căreia componenta prevenirii, respectiv a informării joacă un rol important în formarea unor conduite responsabile încă de la cele mai fragede vârste, beneficiarii proiectului au fost peste 150 de elevi ai claselor I-VI din cadrul Școlii Gimnaziale Gârbovi.
 
Activitatea desfăşurată a avut un impact pozitiv în rândul elevilor, polițiștii reuşind să formeze acestora deprinderi conştiente de respectare şi aplicare corectă a regulilor de circulaţie pe drumurile publice în diferite situaţii, în vederea prevenirii accidentelor.
 
Poliţiştii ialomițeni vor continua până la sfârșitul anului școlar activităţile educativ-preventive pe teme de prevenire a faptelor antisociale, cunoaşterea şi respectarea legilor, conduita elevilor în mediul şcolar şi social, precum şi siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii