Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Ialomița Mandate de percheziții și de aducere pentru trafic de cocaină și canabis (FOTO)

ro

26 Sep, 2023 15:48 945 Marime text

Sursa foto: IPJ Ialomița

 
  • Astăzi, 26 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni împreună cu procurorii DIICOT pun în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Ialomița și Ilfov și șase mandate de aducere, în patru cauze penale privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc
  • Persoanele bănuite sunt suspectate de trafic de cocaină și canabis
 
 
Potrivit IPJ Ialomița, la data de 26 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Ialomița, pun în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Ialomița și Ilfov și șase mandate de aducere, în patru cauze penale privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

„În prima cauză instrumentată, în care se efectuează două percheziții domiciliare, în municipiul București și se pune în aplicare un mandat de aducere, s-a stabilit că, în perioada mai – septembrie 2023,  o persoană a comercializat, în mod repetat, către consumatori din Capitală, diferite cantități de droguri de mare risc (cocaină)”, transmite sursa citată.


În cel de-al doilea caz, în care sunt puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară și trei mandate de aducere, s-a stabilit că, pe parcursul anului 2023, trei persoane au comercializat droguri de risc, canabis și rezină de canabis, către consumatori din județul Ialomița, menționează sursa.
Sursa foto: IPJ Ialomița


Totodată, în cel de-al treilea dosar, cercetările efectuate au relevat că o persoană bănuită a procurat și comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (cocaină) către consumatori din județul Ilfov și municipiul București, mai subliniază IPJ Ialomița.

„În cea de a patra cauză instrumentată, s-a reținut că, în perioada mai – septembrie 2023, o persoană a comercializat, în mod repetat, droguri de risc, respectiv canabis, către mai mulți consumatori din municipiul București”, încheie sursa menționată.

 
Audierile se efectuează la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Ialomița.
 
 Citește și

Percheziții la persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat și introducerea sau scoaterea din țară de droguri de mare risc (FOTO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii