Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de furtul mai multor unelte din incinta unei societăți comerciale

ro

23 Dec, 2023 18:39 987 Marime text
La data de 22 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști ai Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Fetești.

Potrivit IPJ Ialomița, perchezițiile au fost efectuate la domiciliile a doi bărbați de 37 și 22 de ani, bănuiți de furtul mai multor unelte din incinta unei societăți comerciale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 20.000 de lei.

De „la locuința bărbatului de 37 de ani au fost ridicate bunurile sustrase din incinta societății comerciale, care au fost restituite unității prejudiciate.

Față de bărbatul de 37 de ani a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița.

În cursul zilei de astăzi, 23 decembrie a.c., bărbatul urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii