Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în județul Ialomița! Trei persoane au murit într-un cumplit accident rutier (GALERIE FOTO)

ro

29 Dec, 2023 08:06 5116 Marime text
Sursa galeriei foto: IPJ IalomițaÎn această dimineață, în jurul orei 06:30, pe DN2 - E85, pe raza localității Cotorca, județul Ialomița s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul a 3 persoane.

Potrivit IPJ Ialomița, din primele verificări a reieșit că, în timp ce un autoturism se deplasa din direcția Buzău către București ar fi intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus. 

„În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane care se aflau în autoturism. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. La acest moment traficul este blocat pe ambele sensuri“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ialomița. 

Reprezentanții ISU Ialomița au precizat că Trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni  au intervenit cu o autospecială de stingere,  o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, la accidentul rutier produs în localitatea Cotorca, în care au fost implicate trei autoturisme și un autotren.

În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

„La locul evenimentului au fost găsite opt victime. Trei persoane prezentau leziuni incompatibile cu viața,  din păcate fiind declarate decedate. Celorlalte cinci persoane, conștiente și cooperante  li s-a acordat primul ajutor medical calificat, ulterior nefiind necesar transportul acestora la unitatea spitalicească“ - au mai precizta reprezentanții ISU Ialomița.

Citește și: 

Matei Vlad Pascu, șoferul implicat în tragedia de la 2 Mai, află azi dacă va fi eliberat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii