Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O fetiță a murit și alți doi copii sunt în stare gravă după ce ar fi fost spălați de bunica lor cu o substanță toxică (VIDEO)

ro

22 Dec, 2023 14:37 1976 Marime text
  • O fetiţă de cinci ani a murit, iar verişorul ei, de aproape doi ani, este în stare gravă la Spitalul din Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, după ce ar fi fost spălaţi de bunica lor cu o substanţă toxică, posibil o soluţie folosită pentru deparazitarea oilor.

O fetiţă de cinci ani a murit, iar verişorul ei, de aproape doi ani, este în stare gravă la Spitalul din Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, după ce ar fi fost spălaţi de bunica lor cu o substanţă toxică, posibil o soluţie folosită pentru deparazitarea oilor, scrie News.ro, citat de Știri pe Surse.

Poliţia a anunţat, vineri, că Poliţia Oraşului Ţăndărei a fost sesizată, joi seară, de cadrele medicale de la Spitalul Ţăndărei despre faptul că la camera de gardă au fost aduşi doi copii, în vârstă de 5, respectiv 1 an şi 11 luni, care ar fi fost intoxicaţi cu o substanţă. Fetiţa de cinci ani a murit, iar copilul de un an şi 11 luni este în stare gravă la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei.

După verificări, poliţiştii au stabilit că o altă fată, de 10 ani, a fost transportată la o altă unitate spitalicească din Slobozia cu simptome asemănătoare.

Fata de zece ani şi băiatul de un an şi 11 luni sunt fraţi, iar fetiţa de cinci ani care a murit era verişoara lor. Copiii ar fi fost spălaţi cu o substanţă toxică, posibil tomoxan, de bunica lor, o femeie de 35 de ani, din Ţăndărei.

Cercetările sunt continuate de o echipă complexă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului. Totodată a fost informată DGASPC Ialomiţa.

Mai jos veți vedea declarațiile Andreei Loghin - pdc IPJ Ialomița, lui Nicolae Badea DGASPC Ialomița și a lui Liviu Patrichi - manager spital Slobozia.

Andreea Loghin - pdc IPJ Ialomița:



Nicolae Badea DGASPC Ialomița



Liviu Patrichi - manager spital Slobozia







Citește și:
UPDATE În Mangalia: Accident rutier între două mașini. O victimă este rănită
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii