Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Acțiune cu efective mărite la Fetești. Ce au constatat autoritățile

ro

08 Sep, 2023 14:36 779 Marime text
Sursă foto: IPJ Ialomița
  • În cadrul raziei desfășurate în cursul zilei de ieri, 7 septembrie 2023, în municipiul Fetești, polițiștii ialomițeni au aplicat peste 80 sancțiuni contravenționale, au reținut 3 permise de conducere, au retras 11 certificate de înmatriculare, au constatat 3 infracțiuni și au confiscat aproximativ 11 mc de material lemnos transportat fără documente legale. 

În cadrul raziei desfășurate în cursul zilei de ieri, 7 septembrie 2023, în municipiul Fetești, polițiștii ialomițeni au aplicat peste 80 sancțiuni contravenționale, au reținut 3 permise de conducere, au retras 11 certificate de înmatriculare, au constatat 3 infracțiuni și au confiscat aproximativ 11 mc de material lemnos transportat fără documente legale, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița. 

În cursul zilei de 7 septembrie 2023, în intervalul orar 13:00 - 18:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat în cadrul unei razii pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și prevenirii riscului rutier.

În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminalistică, arme exploziv și substanțe periculoase precum și jandarmi ialomițeni.

Polițiștii au constatat 3 infracțiuni în flagrant, iar pentru neregulile descoperite au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 12.745 de lei.

Din totalul amenzilor aplicate, 2 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 94 de amenzi pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de OUG 195/2002.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 3 permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

Exemple: 

La data de 7 septembrie 2023, în jurul orei 14:30, polițiștii Biroului Rutier Fetești au depistat în flagrant un bărbat, de 47 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul etilotestului indicând o valoare de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Totodată, în  jurul orei 15:00,  polițiștii au oprit pentru control un bărbat, de 54 de ani, din municipiul Fetești, în timp ce ar fi condus un tractor fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În jurul orei 21:00, pe DN 3B polițiștii rutieri au oprit un ansamblu auto încărcat cu material lemnos. În urma verificărilor a reieșit o cantitate de 10.75 mc de lemne din specia frasin și plop, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente legale de proveniență, materialul lemnos fiind confiscat în vederea continuării cercetărilor. 

În cele 3 situații polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice și silvice, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Descinderi ale polițiștilor IPJ Constanța la persoane suspectate de înșelăciune. Ce au stabilit anchetatorii (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii