Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Bărbat din Fierbinții de Jos găsit mort în locuința sa

ro

01 Aug, 2023 16:04 947 Marime text

 Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 31 iulie 2023, în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea Fierbinții de Jos a decedat în locuința sa.
 
La data de 31 iulie 2023, în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea Fierbinții de Jos a decedat în locuința sa, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.
 
La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițisti precum și un echipaj al ambulanței care a constatat decesul bărbatului, ce a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.
 
Din verificările efectuate a reieșit că pacientul s-ar fi prezentat în cursul nopții trecute la o unitate medicală de pe raza municipiului Urziceni unde a primit îngrijri medicale, ulterior revenind la domiciliu, unde a decedat.
 
În continuare se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu, a încheiat sursa citată.

Citește și:

Minor la volanul unei mașini furate, urmărit în trafic, depistat în Medgidia! A ignorat semnalele polițiștilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii