Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proteste în Piața Victoriei din București. Au fost altercații cu jandarmii după ce un grup de protestatari a blocat o trecere de pietoni (video)

ro

05 Jul, 2018 19:54 2209 Marime text
Noi proteste au loc joi seară în Piaţa Victoriei din Capitală, unde s-au adunat câteva zeci de oameni. Potrivit RomaniaTV.net, un grup de protestatari a blocat o trecere de pietoni, existând altercaţii cu jandarmii.
 
În Piaţa Victoriei este mobilizat un număr mare de jandarmi şi continuă să vină manifestanţi.
 
La un moment dat, un grup de manifestanţi a blocat trecerea de pietoni din faţa Guvernului spre bulevardul Ion Mihalache, existând altercaţii cu jandarmii, care i-au legitimat, încercând să îi convingă să deblocheze traficul.

Oamenii au un banner de mari dimensiuni cu mesajul "Depolitizarea CCR" şi au încercat să blocheze şi bulevardul, existând îmbânceli cu jandarmii.
 
La această oră, în Piaţa Victoriei sunt câteva zeci de manifestanţi.
 
Câteva mii de oameni au protestat miercuri seară în Piaţa Victoriei, unde au strigat "Nu scăpaţi", "Hoţii", "Justiţie, nu corupţie". 
 
În timpul manifestaţiei, au existat incidente cu jandarmii. jandarmeria Bucureşti a transmis că patru manifestanţi au fost duşi la Poliţie după ce au forţat dispozitivul de jandarmi şi au aruncat cu diverse obiecte către ei. Instituţia a precizat că doi jandarmi au făst răniţi în urma incidentelor.

Sursa foto-video: Facebook/Rezistenții din Piața Victoriei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii