Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grevă de avertisment la Primăria Siliștea, județul Constanța Angajații din peste 1200 de primării de comune anunță noi proteste! (FOTO+VIDEO)

ro

18 Mar, 2024 09:32 617 Marime text
 
Reprezentanții Sindicatului Salariaţilor Comunelor şi Oraşelor din România anunță proteste, de luni, 18 martie 2024, în peste 1.200 de primării de comune.

„Au mai trecut 4 săptămâni de atunci și nu s-a întâmplat absolut nimic. Impactul financiar a fost calculat din prima întâlnire de către colegii de la Ministerul Finanțelor. Este unul infim. Sunt 315 milioane de lei. Astăzi, când vorbim, au mai rămas vreo 300 din ele”, a declarat liderul Sindicatului Salariaţilor Comunelor şi Oraşelor din România – SCOR, Dan Cârlan.


O acțiune din această categorie a a fost inițiată și la Primăria Siliștea din județul Constanța.




Oficial de la Sindicatului Salariaţilor Comunelor şi Oraşelor din România

Grevă generală pe ulița noastră!

Începând de luni 18 martie 2024, zilnic, vom fi în grevă de avertisment de două ore și, în rest, în grevă japoneză cu exces de zel.

Vom aștepta împreună cu tot satul mijlocul lunii aprilie, “ca să evaluăm execuția bugetară la primul trimestru”, cum ne amăgește Guvernul.



Citește și:

Cumpărări directe ConstanțaPrimăria Mereni, contract cu avocatul Marius Adrian Răducan. Ce litigii sunt vizate (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii