Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Protestele din an electoral, o unealtă pentru cine?

ro

17 Jan, 2024 17:00 826 Marime text
  • Protestele și mișcările stradale formează un haos cumulat pe fondul nemulțumirilor
 
Instabilitatea este cuvântul care descrie cel mai bine acest început de an 2024, un an cu alegeri electorale pe toate liniile, un an de maximă importanță pentru politicienii români.
 
Președintele României urmează să fie o figură nouă, parlamentarii se luptă să prindă locurile de pe fotoliile comode, fie că vorbim de Parlamentul European sau cel din țară, iar primarii, președinții de consilii județene și consilierii se roagă să prindă un nou mandat.
 
Iar lucrurile în stradă nu sunt roz. Protestele și mișcările stradale formează un haos cumulat pe fondul nemulțumirilor. Partidele care nu se află la guvernare încearcă să acapareze procente în sondaje prin participarea la astfel de proteste prin încercarea de a arăta empatie și susținere pentru protestatari.
 
Gonirea lui George Simion de la protestul de la Constanța, filmat de cotidianul nostru, a arătat că oamenii nu mai doresc promisiuni politice când vine vorba de soluționarea cererilor înaintate de cei ieșiți în stradă.
 
 
Deci cine are, de fapt, de câștigat, în an electoral din instabilitatea din țară? Răspunsul este simplu – cel care vine cu cea mai bună „ofertă” de pace.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 


Citește și:
Medici de familie şi din ambulatorii de specialitate protestează în faţa Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii