Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Traficul este restricționat în două județe din cauza protestelor transportatorilor

ro

17 Jan, 2024 08:40 669 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în această dimineață, nu sunt înregistrate autostrăzi sau drumurinaționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.
 
La nivel național, cât și pe arterele rutiere principale, se circulă în general pe un carosabil uscat, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.
 
În ceea ce privește situația protestelor transportatorilor/fermierilor, traficul rutier este restricționat în 2 județe:
 
1. IF: DN 2– Afumați, unde banda 1 a sensului de mers către capitală este ocupată de autovehiculele parcate, circulația desfășurându-se pe banda nr. 2;
 
2. SV: DN 2– Vama Siret, unde sensul de ieșire din țară este ocupat de autovehiculele protestatarilor, circulația desfășurându-se pe un singur fir, alternativ pentru ambele direcții.

„Pentru evitarea accidentelor rutiere,sfătuim șoferii să adapteze viteza la condițiile de trafic și drum, să se asigure foarte bine înainte de schimbarea direcției, să evite manevrele riscante și să păstreze în mers o distanță corespunzătoare între autovehicule,care să le permită să frâneze în condiții de siguranță!“ - au mai precizat polițiștii

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii