Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoana, Oprisan, Mitrea, urmatorii la audierile DNA

ro

06 Apr, 2010 21:13 1066 Marime text

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie urmează să îi citeze, în vederea audierii, pe Mircea Geoană, Marian Oprişan şi Manuela Mitrea, ca martori în dosarul în care senatorul Cătălin Voicu este cercetat pentru fapte de corupţie.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, ar fi aşteptat săptămâna aceasta la Direcţia Naţională Anticorupţie, ca martor în dosarul senatorului Voicu. Şi vicepreşedintele filialei PSD Dolj, Maria Schutz, ar urma să se prezinte la DNA, pentru a da declaraţii în cazul Voicu, pe listă mai aflându-se şi soţia liderilor PSD Miron Mitrea şi Marian Oprişan.

Cătălin Voicu s-a întâlnit frecvent cu magistraţi de la Înalta Curte, Tribunalul Bucureşti sau Consiliul Superior al Magistraturii şi a intervenit pentru soluţionarea favorabilă a dosarelor lui Marian Oprişan, Manuelei Mitrea şi Mariei Schutz, susţin procurorii DNA în referatul de arestare a lui Voicu.

Conform documentului citat, procurorii au constatat că senatorul Cătălin Voicu, "în schimbul unor foloase patrimoniale şi nepatrimoniale, a uzat de influenţa sa pe lângă magistraţi nu numai în dosarele în care Costel Căşuneanu, Alexandru Mazăre şi Marius Locic erau interesaţi, ci şi în alte cauze".

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii