Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Municipiului București - Bărbatul a fost imobilizat și condus la audieri

ro

30 Jan, 2024 12:19 354 Marime text
Nr. 21 din 30 ianuarie 2024
 
PRINS ÎN FLAGRANT DE POLIȚIȘTII CAPITALEI,
IMEDIAT DUPĂ SĂVÂRȘIREA UNEI INFRACȚIUNI DE FURT
 
La data de 26 ianuarie 2024, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 24 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 41 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de furt calificat, prejudiciul fiind estimat la 4.700 de euro.
 
La data menționată, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat, pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, la scurt timp după ce a sustras patru roți de autoturism din curtea unui parc auto, din același sector, prejudiciul fiind estimat la 1.200 de euro.
 
Bărbatul a fost imobilizat și condus la audieri,  iar în urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că, la data de 24 ianuarie 2024, în jurul orei 05.30, bărbatul ar mai fi pătruns în incinta parcului auto menționat, de unde ar fi sustras alte patru roți de autoturism, în valoare de 3.500 euro.
    
În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore,  față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.
 
Cercetările sunt continuate de către Secția 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată (două acte materiale).
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii