Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Hussein Shamieh, medicul specialist în chirurgie plastică cercetat, a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța (FOTO+VIDEO)

ro

13 Mar, 2024 13:03 1243 Marime text




 
  • Hussein Shamieh, medicul specialist în chirurgie plastică a ajuns  la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Hussein Shamieh, medicul specialist în chirurgie plastică a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, unde vor avea loc noi audieri.

Acesta nu a vrut să comenteze nimic, la întrebările ziariștilor.

UPDATE 

Nici la plecare, acesta nu a oferit nici un fel de răspuns la întrebările jurnaliștilor prezenți. 



Reamintim că din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada august 2020 - ianuarie 2024, un bărbat ar fi efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane. Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro, potrivit IPJ.

„În urma extinderii cercetărilor, în cauză se efectuează verificări și cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. La acțiune participă și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța - Serviciul de Investigare a Criminalității Economico – Financiare și Serviciul Criminalistic, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul de Investigații Criminale, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București“, se mai arată în informarea IPJ Constanța


 

 
Pe parcursul anchetei, au ieșit la iveală și alte acuzații șocante. Medicul este cercetat acum și pentru comiterea altor infracţiuni, în cauză se fac verificări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

  Citește și
Medicul specialist în chirurgie plastică cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, este așteptat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii