Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptător la Sharks Gym Constanţa Alex Filip, înfrângere în gala Golden Fighter, din Bulgaria. Prima repriză o câştigase clar! (galerie foto)

ro

29 Apr, 2018 11:52 4548 Marime text
Cunoscutul luptător constănţean Alex Filip, de la Sharks Gym Constanţa (antrenor, Daniel Asaftei), a pierdut lupta susţinută în gala Golden Fighter, de la Varna, în care s-au întâlnit echipele României şi Bulgariei.

Alex (în foto, în dreapta) s-a duelat în ring cu Eduard Aleksanian, în faţa căruia a cedat înainte de limită, în repriza a doua, după ce prima rundă îi revenise fără dubii constănţeanului!

Din păcate, am pierdut meciul din această seară! După o primă repriză pe care am câştigat-o clar, iar adversarul începuse să aibă probleme la ambele picioare, în a doua repriză am recepţionat un croşeu în spatele urechii care a pus capăt luptei. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu am nicio accidentare şi mă simt foarte bine, antrenorilor şi echipei mele, penzru că sunt alături de mine oricând, indifferent de rezultate, sponsorilor mei care mă susţin necondiţionat şi familiei mele, fără de care nu aş putrea face nimic! Îi mulţumesc domnului Alin Fălcuşan pentru ocazie şi, din «păcate» pentru unii, ne continuăm drumul şi mergem mai departe!, a fost mesajul lui Alex Filip, care are meciuri şi victorii şi în promoţia Superkombat.


În gala din Bulgaria, ar mai fi trebuit să lupte un constănţean, Tarkan Ismail, de la Keru Kento (antrenor, Lucian Stoicoci), însă tânărului luptător i-a recidivat o accidentare şi nu a mai putut onora convocarea.   

Sursa foto: Facebook
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii