Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip revine în ring, în gala K1 Fighting Network Romania. „Este o ocazie unică“ (GALERIE FOTO)

ro

10 Apr, 2024 17:00 1109 Marime text
  • Luptătorii din Constanța Alex Filip și Mădălin Crăciunică vor evolua la Galați în iunie 2024. 
Veste importantă în sportul de contact din Constanța: celebrul luptător Alex Filip, de la Sharks Gym Constanța, va urca din nou în ring, la aproape un an și jumătate de când și-a anunțat retragerea din activitatea de luptător profesionist.

Revenirea se va face în gala K1 Fighting Network Romania, care va avea loc la Galați, pe 7 iunie 2024. Alex s-a dedicat activității de antrenor de kickboxing, dar nu a neglijat nici antrenamentele proprii.    

„Ne vedem la Galați!“

„Este oficial! K1 - promoția cu cea mai lungă istorie în lumea kickboxingului vine în România! Am avut onoarea să primesc invitația de a lupta pe data de 7 iunie, în gala K1 Fighting Network Romania, ce va avea loc la Galați! Alături de nume mari din kickboxingul mondial, voi păși din nou în ring! Este o ocazie unică și o onoare pentru un luptător să lupte într-o asemenea promoție, așadar vreau să le mulțumesc promotorului Alin Fălcușan si organizatorului Cornel Mușat! Ne vedem la Galați!“, este mesajul lui Alex Filip, care a revenit recent în țară din Republica Dominicană, unde a participat la show-ul TV de la Kanal D „Insula de 1 Milion“.

Premiul „Revenirea anului“

În luna decembrie a anului 2022, Alex Filip lupta la Constanța în meciul de retragere, în gala Dynamite Fighting Show / OSS Fighters, împotriva unui brazilian cu meciuri în Glory, Rodrigo Mineiro, pe care l-a învins la decizie, grație unei evoluții memorabile. Ulterior, pentru această partidă, Alex a cucerit premiul „Revenirea anului“.

La Galați, va evolua și Mădălin Crăciunică

La gala din luna iunie, de la Galați, pe lângă Alex Filip, va mai lupta un constănțean, Mădălin Crăciunică! Iar dintre ceilalți luptători români nu vor lipsi Valentin Mavrodin (Brăila), Bogdan Stoica (București), Alin Nechita (Iași), Marius Stan (Galați), Amansio Paraschiv (Ploiești), Florin Pricop (București), Mirel Drăgan (București), Alexandru Amariței (Iași) și Raul Fila (Timișoara), ca și luptătoarea Andreea Ciubuc (București).

„Suntem luptători, luptăm, pentru asta suntem aici“ 

„În primul rând, vreau să mulțumesc organizatorilor pentru această invitație. Este o invitație unică pentru orice luptător din România. După cum vedeți, suntem un grup de luptători cu experiență, care au luptat în multe gale importante din țară și străinătate. Vreau să vă felicit pentru această inițiativă. Cred că fiecare dintre noi vă suntem recunoscători. În principiu, pregătirea pentru toți sportivii este asemănătoare. Fiecare face unele ajustări, în funcție de felul în care luptă. Eu pentru fiecare meci am o perioadă din cantonament pe care o petrec în Olanda. Anul acesta, împlinesc 40 de ani și nu cred că la această vârstă mai am vreo rutină, de orice fel. Suntem luptători, luptăm, pentru asta suntem aici“, a menționat Alex Filip la conferința de presă a galei.      

„Trebuie să tragem din greu la antrenamente“ 

„Am emoții foarte mari. Eu nu am o rutină anume, contează munca. Trebuie să tragem din greu la antrenamente, ca să facem meciurile cât ai spectaculoase“, a arătat și Mădălin Crăciunică.

Staruri internaționale vin la Galați 

„K-1, una dintre cele mai prestigioase organizații de kickboxing din lume, revine spectaculos pe scena internațională. K-1, organizație iconică, ce readuce adrenalina și spectacolul în ring. Cu mândrie, ne bucurăm să anunțăm că orașul Galați este inclus în itinerariul prestigiosului turneu K-1 Fighting Network 2024. Staruri internaționale vin să urmărească K-1 oficial în România! Și-au anunțat prezența Remy Bonjasky, Ernesto Hoost, Alexey Ignashov, Dzevad Poturak, dar și alte staruri surpriză, ale căror nume le vom prezenta pe parcurs. Gala se va desfășura sub privirile oficialilor K-1 Japonia, Dl. Carlos Kikuta - președinte și arbitrul oficial, Atsushi Onari. Orașul Galați devine epicentrul acțiunii, atrăgând privirile lumii întregi și transformându-se într-o arenă pentru cele mai fierbinți confruntări din kickboxing. Organizator, dl. Cornel Mușat, și promotorul Alin Fălcușan sunt convinși despre K-1 oficial că este capabil să cucerească din nou inimile fanilor din întreaga lume“, se arată pe pagina de Facebook „Golden Fighter Championship“.

La „Follow us“, de pe Kanal D2 

La revenirea din Republica Dominicană, Alex Filip a participat și la emisiunea „Follow us“ de pe Kanal D2, moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. „Am avut plăcerea să fiu invitat la emisiunea «Follow us»! A fost un moment emoționant să fiu apreciat de așa oameni extraordinari, am simțit o energie extraordinară din partea lor și abia aștept să ne revedem! Drumul meu în acest domeniu abia începe! Vineri, la ora 12, ne vedem la Știrile Kanal D, unde povestim momente și întâmplări din spatele camerelor emisiunii «Insula de un Milion»!“, a menționat luptătorul constănțean.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Alex Filip, Simona Filip, Golden Fighter Championship, Dorel Beșleagă, Robert Manicu)
 
Citește și:
 
Constanța
Antrenorul de kickboxing Alex Filip, concurent la „Insula de 1 Milion“, în Republica Dominicană. Reality de aventură! (VIDEO)


Sharks Gym Constanța
Luptătorul Alex Filip, câștigătorul secțiunii „Revenirea anului“ la premiile Dynamite Fighting Show
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii