Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorul Eduardo Maradin, de la Sharks Gym, victorie în Republica Moldova. „A reprezentat România și Constanța cu mândrie!“ (GALERIE FOTO)

ro

29 Mar, 2023 00:00 2642 Marime text
 

 
  • În partida de la Chișinău, sportivul antrenat de Alex Filip s-a impus la puncte.
 
Ascensiunea tânărului luptător constănțean Eduardo Maradin, de la clubul Sharks Gym (antrenor, Alex Filip), s-a văzut și în gala din Republica Moldova „Thai Boxing Championship“, care s-a desfășurat la Chișinău.
 
Sportivul constănțean a întâlnit un luptător din Republica Moldova, pe care l-a învins la puncte, la capătul unui meci întins pe durata a trei reprize. „Vreau să-i mulțumesc antrenorului meu Alex Filip, pentru tot efortul depus, și întregii echipe Sharks Gym Constanța..Mulțumesc organizatorului, Valentin Psscali, pentru șansa acordată și mă bucur că am putut să-l fac mândru pe antrenorul meu. OSS! Sus România!“, a menționat Eduardo Maradin.
 
S-a întrecut pe el însuși
 
Alex Filip a subliniat nivelul tehnic al partidei elevului său, care s-a întrecut pe sine, dar a arătat că a rămas impresionat și de celelalte lupte din gală. „Victorie mare pentru Sharks Gym Constanța! Sportivul Eduardo Maradin a disputat o luptă de zile mari, împotriva unui sportiv din Republica Moldova, pe care l-a învins la puncte, după trei reprize disputate la cel mai înalt nivel tehnic! Eduardo s-a întrecut pe el însuși în aceasta luptă și a reprezentat România și Constanța cu mândrie! Le mulțumesc din suflet părinților de la sala noastră care a făcut deplasarea cu noi și ne-au susținut din suflet, dar și lui Robert Mănicu și echipei sale din Medgidia! Bravo Eduardo, bravo Constanța! Mulțumim lui Valentin Pascali pentru invitație și felicitări pentru o gală excepțională, am rămas impresionat de luptele din acest eveniment. Sharks Gym este o familie!“, a punctat Alex Filip, care a mulțumit și sponsorilor, pentru susțineera necondiționată.
 
Mădălin Pîrvulescu, meci în Professional Fighters League
 
Un alt luptător de la Sharks Gym Constanța, consacratul Mădălin Pîrvulescu (antrenor, Daniel Asaftei), a luptat într-una dintre cele mai puternice promoții de MMA din lume, Professional Fighters League (PFL). Gala a avut loc în Anglia, la Newcastle, iar constănțeanul l-a întâlnit pe Abdellah Er-Ramy, un spaniol de origine marocană, care a câștigat, prin TKO după două minute şi 19 secunde din prima repriză.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Eduardo Maradin, Paul Florian, Alex Filip, Dani Vasilioglu)
 
Citește și:
 
Ionuț Lăuneanu, de la Viitorul Fântânele, și Eduardo Maradin, de la Sharks Gym Constanța, meciuri deosebite la gala MFS Kids (GALERIE FOTO)
 
Mamaia. Gala caritabilă Urban Legend
„Fără sprijinul dumneavoastră, nu am fi reușit să îi schimbăm viața Andreei!“

 
Ștefan Orza, Mădălin Pîrvulescu și Alex Filip
Luptătorii Sharks Gym Constanța, șapte victorii în opt meciuri în 2022, în galele profesioniste
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii