Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Ștefan Orza, în semifinale la Dynamite Fighting Show. „Sunt pompier, de scânteile de pe afiș nu îmi este frică!“ (GALERIE FOTO)

ro

08 Jul, 2023 16:20 2545 Marime text
  • În gala „Momentul adevărului 2“, Ștefan Orza, luptător la Sharks Gym Constanța, îl va întâlni pe Eduard Gafencu.

Luptătorul constănțean Ștefan Orza, de la clubul Sharks Gym (antrenor, Daniel Asaftei), susține pe 22 septembrie meciul din semifinalele Turneului Super 8, categoria super-mijlocie (77 kg), în Dynamite Fighting Show, cel mai puternic circuit de kickboxing din România, înființat de Cătălin Moroșanu.

În gala „Momentul adevărului 2“, care va fi găzduită în septembrie, de la ora 20.00, de Sala Polivalentă din București, Ștefan Orza îl va întâlni pe Eduard Gafencu, în timp ce în a doua semifinală se vor înfrunta Florin Lambagiu și Andrei Ostrovanu.

Ștefan Orza are puțin peste 20 de ani, este originar din satul Moșneni, comuna 23 August, județul Constanța, iar în viața de zi cu zi activează la ISU „Dobrogea“ Constanța, la Secția de Pompieri Mangalia. Totodată, acesta este primul luptător constănțean care a ajuns în „Glory“, cea mai mare promoție de kickboxing din lume.
Pe afișul turneelor piramidale ale galei de pe 22 septembrie, luptătorii sunt prezentați, sugestiv, încadrați de flăcări și scântei, aluzie la meciurile explozive care vor urma. „Momentul adevărului! Pe 22 septembrie, Bucureștiul devine și capitala Kickboxingului din România! De scânteile de pe afiș nu îmi este frică, sunt pompier și mă descurc cu oricare dintre ele! Doamne ajută!“. a fost mesajul lui Ștefan Orza. „Din nou, Sharks Gym Constanța, la cel mai înalt nivel“, a punctat Daniel Asaftei. „Un meci exploziv, cu un adversar pe măsură!“, a prefațat partida lui Ștefan Orza și celebrul luptător Alex Filip.

În sferturile piramidei de la 77 kg, Ștefan Orza l-a întâlnit pe Cezar Buzdugan, de care, după trei reprize, a dispus la puncte, decizia fiind unanimă. Constănțeanul a realizat victoria la ediția a 19-a a DFS, Cod Roșu în Buzău, desfășurată la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi“ din Buzău, unde s-au stabilit ultimii semifinaliști ai turneelor pentru centurile de campion.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook (Ștefan Orza și Dynamite Fighting Show)


Citește și:

Dynamite Fighting Show
Luptătorul constănțean Ștefan Orza, victorie în sferturile Turneului Super 8 (GALERIE FOTO + VIDEO)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii