Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sharks Gym Constanța Ștefan Orza și Alex Filip, nominalizați pentru superlativele sezonului 2022 în promoția Dynamite Fighting Show

ro

03 Jan, 2023 14:11 2001 Marime text
 
 
Pentru al doilea an consecutiv, promoția de sporturi de contact Dynamite Fighting Show, a lui Cătălin Moroșanu, va acorda premii pentru superlativele sezonului 2022.

Au fost nominalizați sportivi la șapte categorii: luptătorul anului, lupta anului, KO-ul anului, debutul anului, revenirea anului, cel mai popular luptător și ascensiunea anului.

La patru dintre aceste secțiuni au fost nominalizați și doi luptători de la Sharks Gym Constanța (Stefan Orza - la lupta anului, debutul anului, ascensiunea anului și Alex Filip - la revenirea anului).   
 

Votarea va începe pe 2 ianuarie și se încheie pe 10 ianuarie, urmând ca pe 11 să fie anunțați câștigătorii. Opțiunea fanilor va conta 40%, în timp ce votul specialiștilor (oficiali, media, legende ale sportului) să reprezintă 60% din totalul scrutinului.

La această ediție, sunt incluse șapte categorii și sunt luați în calcul toți sportivii care au luptat în Dynamite Fighting Show pentru cel puțin un meci în 2022. Sunt exceptate categoriile Luptătorul Anului și Ascensiunea Anului, acolo unde e nevoie de cel puțin două meciuri disputate de-a lungul sezonului.

Fiecare vot va reprezenta un procent din total. De exemplu, dacă sunt 100 de voturi din partea publicului, fiecare vot va însemna 0,4%, și tot așa. Aceeași situație și în cazul specialiștilor, unde fiecare dintre 15 intervievați va avea un procent de impact de 4%.

Sunt luate în calcul voturile de pe paginile oficiale Dynamite Fighting Show de facebook și Instagram, se arată pe site-ul oficial al DFS.


Lupta anului:
Ștefan Orza vs Andrei Ostrovanu

Orza și Ostrovanu au oferit o lecție de kickboxing autentic la DFS14, acolo unde cei doi au luptat până în ultima secundă. Cu un Orza mai energic în primele două reprize, Ostrovanu a revenit în cea de-a treia, dar nu a fost de ajuns pentru a obține victoria.


Debutul anului:
Ștefan Orza

Orza a avut primul său test major contra lui Andrei Ostrovanu și l-a câștigat, oferind totodată unul dintre cele mai bune meciuri ale serii la DFS14.


Revenirea anului
Alex Filip

După mai bine de un an din ring și după mai bine de trei ani de lipsă în DFS, Filip s-a întors pentru un ultim meci al carierei, câștigat contra brazilianului Mineiro.


Ascensiunea anului:
Ștefan Orza

A început anul cu o victorie mare împotriva lui Ostrovanu, transformându-se într-una dintre marile speranțe ale kickboxului la categoria super mijlocie.


Sursa foto: Facebook (Dynamite Fighting Show)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii