Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Antrenorul de kickboxing Alex Filip, concurent la „Insula de 1 Milion“, în Republica Dominicană. Reality de aventură! (VIDEO)

ro

08 Mar, 2024 17:00 4515 Marime text
 
 

 
  • Cel mai cunoscut luptător constănțean, Alex Filip se dedică antrenoratului, la Sharks Gym, după ce a încheiat activitatea competițională, dar este și antreprenor, activând în domeniul securității și al fitness-ului.
 
Cunoscutul antrenor de kickboxing din Constanța Alex Filip (38 de ani), de la clubul Sharks Gym, se numără printre cei 50 de concurenți care vor participa, în Republica Dominicană, la „Insula de 1 Milion“, o aventură televizată care va debuta pe 16 martie 2024, la Kanal D.
 
„Kanal D revine în forță cu o nouă producție ce promite să redefinească conceptul de reality de aventură - «Insula de 1 Milion». Cu un format inspirat și provocator, emisiunea aduce în prim-plan nu doar competiții fizice intense, ci și o dinamică socială complexă, punând la încercare nu doar abilitățile concurenților, ci și capacitatea lor de a naviga prin relații și alianțe într-un mediu plin de provocări. Noul concept de reality de aventură propus de Kanal D promite o experiență inedită, cu 50 de concurenți ce se vor confrunta într-o competiție individuală pe o insulă paradisiacă. Dar, ceea ce face cu adevărat «Insula de 1 Milion» specială este miza extraordinară: nici mai mult, nici mai puțin de 1.000.000 de lei și o insulă de cucerit în cea mai intensă aventură televizată. Concurenții au șansa de a deveni bogați «peste noapte» dacă reușesc să depășească toate obstacolele competiției de pe insula plină de provocări“, se arată pe pagina de Facebook a show-ului TV.

A lucrat 15 ani în poliție
 
Cel mai cunoscut luptător constănțean, Alex Filip se dedică antrenoratului, la Sharks Gym, după ce a încheiat activitatea competițională, dar este și antreprenor, activând în domeniul securității și al fitness-ului. Alex a petrecut cu succes 12 ani în ring, ca luptător profesionit de kickboxing, iar acum, cu aceeași pasiune, le dezvăluie secretele sportului de contact micilor săi elevi, pentru care e un model. Alex Filip a absolvit Școala de Poliție din Oradea, iar apoi a studiat la Facultatea de Drept, și a lucrat 15 ani în poliție, de la Crimă Organizată la Operațiuni Speciale.      
 
„Dedicat și hotărât să ducă acest drum până la capăt“
 
La „Insula de 1 Milion“, Alex Filip nu se va afla în premieră într-un reality show, a mai participat la emisiuni TV de asemenea factură. „Cu emoție și încredere, dorim să vă împărtășim faptul că Alex este unul dintre concurenții emisiunii «Insula de 1 Milion». Aşa cum îl ştim, a intrat în competiție dedicat și hotărât să ducă acest drum până la capăt, iar noi, echipa lui de acasă, putem fi forța care îl va împinge spre victorie! Are nevoie de toată susținerea noastră, aşadar haideți să-i fim alături în această aventură!“, se arată pe pagina de Facebook a fostului luptător. Premiera show-ului va fi sâmbătă, 16 martie 2024, de la ora 21.00. Prezentată de Cosmin Cernat, emisiunea de la Kanal D va fi difuzată de trei ori pe săptămână, sâmbăta și duminica de la ora 21.00, iar lunea de la ora 20.00.
 
Vor fi total rupți de civilizație    
 
La plecarea în Dominicană, concurenții și-au putut lua cu ei în bagaje doar câteva lucruri, absolut indispensabile, precum încălțămintea rezistentă, haina de ploaie, șapca sau pălăria care să îi protejeze de soarele puternic, șortul, colanții sau costumul de baie, arată sursa citată, care mai menționează că lanternele, bateriile sau alte dispositive care funcționează cu baterii, frânghiile, ustensilele de scris sau ceasurile vor fi strict interzise pentru cei 50 de temerari. Pe insula, aceștia nu au acces nici la telefoane, vor fi total rupți de civilizație.
 
Cele mai dure provocări     
 
„Cu profesii diferite, venind din toate zonele țarii, tineri, maturi, pensionari, pe toți îi unește dorința de a-și îndeplini un vis. Concurenții au ajuns deja în Republica Dominicană, locul paradisiac unde, în curând, cu toții vor trece printr-o serie de încercări ce le vor testa abilitățile sociale și reziliența, dar pentru toți dorul de acasă și izolarea vor fi cele mai dure provocări“, se mai arată pe pe pagina de Facebook a show-ului.

„Mai avem puțin și începem aventura“

„Salutare, prieteni! Sunt Alex Filip, de la Insula de 1 Milion. Mai avem puțin și începem aventura. Suntem în Republica Dominicană, aici totul este ca în paradis, după cum vedeți. Este cald, este frumos, dar acolo unde mergem condițiile nu vor fi la fel. Vă așteptăm să ne urmăriți pe Kanal D, vă așteptăm să ne susțineți și să urmăriți cel mai mare experiment social din România. Fiți cu ochii pe noi!“, a transmis Alex Filip de la fața locului. Republica Dominicană este o țară insulară din America de Nord, în nordul Mării Caraibilor, situată în partea de est a insulei Hispaniola.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook (1 - Insula de 1 Milion, 2 - Alex Filip)
 
Citește și:
 
Sharks Gym Constanța
Luptătorul Alex Filip, câștigătorul secțiunii „Revenirea anului“ la premiile Dynamite Fighting Show


Joi, la Mamaia, gala OSS Fighters 4. Cele mai tari meciuri!
Alex Filip contra legendei K1 Gago Drago, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

 
Celebrul luptător din Constanţa
Cu cine îşi va măsura forţele Alex Filip în Madagascar, la reality show-ul „Ultimul trib“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii